Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γιώργος Καρβουνιάρης απαντά στην Ήρα Κουρή για τα περί καθεστώτος

Ο Γιώργος Καρβουνιάρης απαντά στην Ήρα Κ...

Τι ανέφερε

Άναψε «φωτιές» η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Αϊβαλή, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΙΠ, Καρναβάλι Πάτρας και στενή συνεργάτης του Δημάρχου κ. Πελετίδη, Ήρα Κουρή επιτέθηκε φραστικά στον κ. Αιβαλή με κείμενό της στο facebook. Το «γάντι» σήκωσε άμεσα ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Σπουδαία και Πάλι», Γιώργος Καρβουνιάρης που απάντησε το ίδιο αιχμηρά, δημιουργώντας ένα άτυπο ντιμπέιτ.

Η κ. Κουρή έγραψε:
«Επειδή δεν μπορούν να πουν τίποτα για την εντιμότητα μας, τίποτα για το έργο μας που αλλάζει την Πάτρα, για την προσπάθεια μας να επιλύουμε καθημερινά προβλήματα, άρχισαν τώρα τελευταία να διαδίδουν ότι κουραστήκαμε, γεράσαμε, συνηθίσαμε κλπ. Χτες έφτασε υποψήφιος δήμαρχος να μας χαρακτηρίσει ως "καθεστώς". Αυτοί οι δημοκράτες θεωρούν τους αιρετούς, αυτούς που ψήφισε ο Πατραικος λαός με 71% , "καθεστώς"?
Είμαστε "καθεστώς" γιατί μας εμπιστεύθηκε ο πατραϊκός λαός δύο συνεχόμενες θητείες?
Και το πιο τραγικό χειροκροτούσαν στις πρώτες σειρές όλοι όσοι εδώ και 30 + χρόνια διοικούσαν την Πάτρα.
Οι θεωρητικοί της πολιτικής επιστήμης πιθανόν να έλεγαν " ο πολιτικός λόγος του μεταμοντερνισμού."

Σε λίγα λεπτά ήρθε η απάντηση από τον Γιώργο Καρβουνιάρη:
«Εκνευρίστηκαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής με τον Βασίλη Αιβαλή γιατί μετά από μία δεκαετία Πελετίδη αποκάλεσε το καθεστώς του…καθεστώς…
Και μάλιστα έριξαν τα βέλη τους στους Πατρινούς που τόλμησαν να πάνε στη μεγάλη συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου- αυτό δεν κάνουν τα καθεστώτα;- και είχαν το… θράσος να κάθονται και πρώτη σειρά.
Με τη γνωστή τακτική, όποιος δεν είναι ΚΚΕ, πιθανότατα είναι διεφθαρμένος, εγκαλούν τους προηγούμενους που ήταν στη συγκέντρωση και στηρίζουν τον Βασίλη!
Ποιους προηγούμενους δηλαδή; Προφανώς τον Ανδρέα Καράβολα.
Δείτε που έχουν καταντήσει!
Πιάνουν στο στόμα τους τον Καράβολα που στα ίδια χρόνια είχε κάνει Ύδρευση, Αποχέτευση, Βιολογικό Καθαρισμό και τις πιο κρίσιμες απαλλοτριώσεις.
Ποιοι το λένε; Αυτοί που στον ίδιο χρόνο παραδέχονται ότι ούτε με τη μαρίνα δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι. Ούτε το Αρσάκειο που είχε δεσμεύσει ο Καράβολας έχουν ολοκληρώσει. Που ρίχνουν μισό μέτρο άσφαλτο, δίπλα από τους σπασμένους κάδους και τις εγκαταλελειμμένες γειτονιές.
Από θράσος έχουν πολύ. Από έργο, αφήστε το καλύτερα…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις