Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι ο καλύτερος πελάτης μου, κάποτε έδινε 10 εκ. για ρούχα»

Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι ο καλύτερος...

"Με έχουν πάρει ηθοποιοί που εδώ τους εκθειάζετε και μου λένε: Νίκο, είμαστε φίλοι, θέλουμε δώρο το κοστούμι", αποκαλύπτει

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο γνωστός Πατρινός σχεδιαστής μίλησε για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και το γαμπριάτικο κοστούμι που του έραψε, ενώ αποκάλυψε τον καλύτερο Έλληνα πελάτη που είχε ποτέ στα ατελιέ του.

"Εμένα ο καλύτερός μου πελάτης μέχρι και σήμερα είναι ο Πασχάλης. Φοράει πάντα Αποστολόπουλος. Το 1985 έδινε 10 εκατομμύρια δραχμές για ρούχα. Τότε αγόραζα δύο διαμερίσματα», ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Ερχόταν με την Αλίκη στο Παρίσι και πήγαινε και στο μαγαζί μου που είχα στο Λονδίνο και ψώνιζε πάντα τα ρούχα μου», περιγράφει αμέσως μετά ο γνωστός σχεδιαστής.

 «Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γνωριζόμαστε χρόνια. Η φιλία μας ξεκίνησε από το Survivor, ερχόταν σε μένα να ντύνεται μετά για κάποιες εμφανίσεις που έκανε. Εγώ του πρότεινα να βάλει και κάτι άλλο αλλά επειδή ο Γιώργος είναι δωρικός μου λέει: δεν θέλω να αλλάξω κοστούμι», επισημαίνει ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον επικείμενο γάμο του πρώην νικητή του reality επιβίωσης.

 «Με έχουν πάρει τηλέφωνο ηθοποιοί που εδώ τους εκθειάζετε και μου λένε: Νίκο, είμαστε φίλοι, θέλουμε δώρο το κοστούμι. Τους λέω: εσείς ζείτε από τη δουλειά σας κι εγώ από τη δουλειά μου. Να σας κάνω μία καλύτερη τιμή, ναι», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight