Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μητέρα 20χρονης από την Κω: «Δεν ρίχνω ευθύνες μέχρι να δούμε από τι έφυγε»

Μητέρα 20χρονης από την Κω: «Δεν ρίχνω ε...

Γνωρίζαμε ότι το καράβι δεν είχε γιατρό, δήλωσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας

Τα συμπτώματα της ασθένειας που τελικά οδήγησε στον θάνατο την 20χρονη δόκιμη πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού από την Κω περιέγραψε η μητέρα της, λέγοντας ότι το πλοίο δεν είχε μεν γιατρό, αλλά πολλούς από το πλήρωμα που την βοήθησαν.

Σε δηλώσεις της την Πέμπτη στο Mega, η μητέρα της κοπέλας από την Κω περιέγραψε τα συμπτώματα της ασθένειας που σταδιακά γίνονταν πιο έντονα. «Πρώτα εμφάνισε εξανθήματα και φαγούρα, πρήξιμο στα χέρια, όπως και πόνους στο στήθος, στα γόνατα και τα κόκαλα. Είχε ακόμη εμετούς». Στην μητέρα της η Μαριάννα έλεγε ότι υποφέρει.

«Το καράβι δεν είχε γιατρό, το ξέραμε. Δεν ρίχνω ευθύνες μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί», υπογράμμισε η μητέρα.

Πρόσθεσε πώς μέσα στο καράβι είχε ανθρώπους που βοήθησαν την κόρη τους φεύγοντας μάλιστα από τη δουλειά τους. «Ο chief ερχόταν και μου φιλούσε το κεφάλι και μου έλεγε να μην πονάω», έλεγε η 20χρονη στην στη μητέρα της.

Για την κατάσταση της κόρης της είπε ότι «βλέπαμε μέρα με τη μέρα ότι γινόταν καλύτερα, αλλά βλέπαμε ότι υπήρχε κάτι που δεν μπορούσαμε να βρουν».

Ο θάνατος της Μαριάννας Τσίγκα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οφείλεται σε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα, η οποία πιθανολογείται ότι προκλήθηκε μετά από τσίμπημα κουνουπιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις