Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σταρ Τζον Τραβόλτα φέρεται να είναι στο καστ της νέας ταινίας «The Movie Critic» του Ταραντίνο

Ο σταρ Τζον Τραβόλτα φέρεται να είναι στ...

Ο Ταραντίνο επιδιώκει να είναι μία επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της μεγάλης κινηματογραφικής του επιτυχίας «Pulp Fiction» του 1994

Ο τιμημένος με Όσκαρ Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να έχει ορίσει το καστ για την επερχόμενη ταινία του με τίτλο «The Movie Critic» και επιδιώκει να είναι μία επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της μεγάλης κινηματογραφικής του επιτυχίας «Pulp Fiction» του 1994.

Σύμφωνα με τον Τζεφ Σνάιντερ, αρθρογράφο στο Χόλιγουντ ο 69χρονος σήμερα Τζον Τραβόλτα αναμένεται να έχει ρόλο στην ταινία «The Movie Critic». Αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών των σεναριογράφων και ηθοποιών στο Χόλιγουντ, λέγεται ότι θα γίνει ακρόαση για την ταινία.

Εάν οι φήμες είναι αληθινές, ο Τζον Τραβόλτα που με το «Pulp Fiction» είχε τότε κάνει το απόλυτο come back στα κινηματογραφικά πράγματα, θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στην ταινία.

Νωρίτερα φέτος, η εφημερίδα Daily Express ανέφερε ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο ήθελε να προτείνει στον Μπρους Γουίλις την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση μετά τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια. Και οι τρεις ηθοποιοί - Τραβόλτα, Τζάκσον και Γουίλις - πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Pulp Fiction» που μετά τον θρίαμβο της στις Κάννες και στα ταμεία, έφτασε με φόρα και στα Όσκαρ και τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου στην απονομή του 1995.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight