Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ όπου η αξέχαστη και λαμπερή Αλίκη Βουγιουκλάκη ευχόταν Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ όπου η αξέχαστη και λαμπερή...

Η εθνική μας σταρ είχε υποδυθεί με τεράστια επιτυχία το ρόλο της μαθήτριας όπως στο "Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" όπου έκανε τη Λίζα Παπασταύρου

H αξέχαστη εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη όπως όλοι γνωρίζουμε είχε παίξει υποδειγματικά και πολύ πειστικά τη μαθήτρια σε ταινίες που έμειναν κλασικές όπως «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» του 1959 σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου που την έκανε και μεγάλη σταρ αλλά και τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο», 4 χρόνια αργότερα πάλι του Σακελλάριου όπου έκανε τη Λίζα Πετροβασίλη.

Σε ένα όμορφο βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/AlikiVougiouklakiOnline, η αγαπημένη και τόσο λαμπερή πρωταγωνίστρια μας που άφησε εποχή και λείπει από τον κόσμο, ευχόταν Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!

Καλή επιτυχία στα μαθήματα, καλή πρόοδο, το μέλλον είναι δικό σας, είσαστε το καμάρι μας, το αύριο μας! Και αυτά με αγάπη, Aliki Vougiouklaki, έλεγε χαρακτηριστικά.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη που η τελευταία της καλλιτεχνική δουελιά και εμφάνιση στο θέατρο ήταν το μιούζικαλ "Η μελωδία της ευτυχίας", πέθανε στις 23 Ιουλίου του 1996.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight