Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Blue Horizon: Στον ανακριτή οι 3 από τους 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Blue Horizon: Στον ανακριτή οι 3 από του...

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται και σήμερα Κυριακή (10.9.2023) οι 3 από τους 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon, μετά την προθεσμία που έλαβαν χθες.

Υπενθυμίζεται ότι στον ανακριτή πήγαν τα 3 από τα 4 μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, καθώς ο υποπλοίαρχος νοσηλεύεται λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και πιθανότατα θα απολογηθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων προέκυψαν νέα στοιχεία που περιελήφθησαν στη δικογραφία.

Σημειώνεται ότι στην Εισαγγελία έχει παραδοθεί και το πόρισμα της ΕΔΕ που είχε διατάξει ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για τη διερεύνηση των ευθυνών του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.

 Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Εις βάρος του υπάρχου που έσπρωξε τον 36χρονο στη θάλασσα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο. 

Σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος, του αξιωματικού φυλακής και του λοστρόμου ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο.

Ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις