Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ραφήνα: Μετά από 18 ώρες έληξε η «Οδύσσεια» των επιβατών του Fast Ferries Andros

Ραφήνα: Μετά από 18 ώρες έληξε η «Οδύσσε...

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 07:30 το πρωί χθες λίγο έξω από το λιμάνι της Ραφήνας, όταν τα πλοία Fast Ferries Andros, Αικατερίνη Π. και Superferry έμπλεξαν μεταξύ τους

Μετά από 18 ώρες έληξε η… Οδύσσεια που πέρασαν οι επιβάτες του πλοίου Fast Ferries Andros, καθώς αυτό κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Ραφήνα περίπου στις 00:50 της Κυριακής (10.9.2023), δηλαδή μετά από 18 ώρες που βρισκόταν ακινητοποιημένο στη θάλασσα επειδή μπλέχτηκε η προπέλα του με την άγκυρα άλλου πλοίου.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 07:30 το πρωί χθες λίγο έξω από το λιμάνι της Ραφήνας, όταν τα πλοία Fast Ferries Andros, Αικατερίνη Π. και Superferry έμπλεξαν μεταξύ τους και έτσι ξεκίνησε μια τεράστια ταλαιπωρία για τους επιβάτες.

Το Fast Ferries Andros ήταν το πλοίο που αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς χρειάστηκε η επέμβαση ειδικού συνεργείου για να βγάλουν την αλυσίδα της άγκυρας από την προπέλα του. Μέσα σε αυτό ήταν 730 επιβάτες, 48 άτομα πλήρωμα, 66 αυτοκίνητα, 13 φορτηγά και 8 μηχανές.

Αργά το απόγευμα, μεταφέρθηκαν τρόφιμα και φάρμακα στους επιβάτες του πλοίου, ενώ τα άλλα πλοία Andros Queen, Θεολόγος Π και Superferry, αντί της Ραφήνας, είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι του Λαυρίου για λόγους ασφαλείας.

Όπως αναφέρει το rafinapikerminews.gr, γύρω στις 00:50 έληξε η ταλαιπωρία των επιβατών καθώς το Fast Ferries Andros κατέπλευσε στην προβλήτα 9 του λιμανιού της Ραφήνας με τη βοήθεια 3 ρυμουλκών ενώ έγιναν τιτάνιες προσπάθειες να «δέσει», αφού στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις