Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη - Το δώρο που άφησαν στον τάφο του

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωρά...

Δείτε ΦΩΤΟ

Δυο χρόνια πέρασαν από το θάνατο του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη και σήμερα πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στον τάφο του, στο Κοιμητήριο του Γαλατά στην Κρήτη.

Ηταν μια μέρα γεμάτη συγκίνηση, με τους παρευρισκόμενους να αφήνουν λίγα λουλούδια στον τάφο του. Ενώ ιδιαίτερη στιγμή ήταν ο δίσκος και το cd που άφησαν φίλοι και θαυμαστές του εκλιπόντος στον τάφο του
Σημειώνεται ότι από την πλευρά της οικογένειας του μουσικοσυνθέτη ήταν η εγγονή του η Μυρτώ.

Υπενθυμίζεται ότι με τη συμπλήρωση δύο ετών από την εκδημία του Μίκη Θεοδωράκη, ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Χανίων και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, διοργανώνουν τις επετειακές εκδηλώσεις στη μνήμη του παγκόσμιας εμβέλειας μουσικού.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Τελετή Ονοματοδοσίας της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων - Κολυμβαρίου, σε «Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη», στην οδό 25ης Μαρτίου, κάθετη της Παλαιά Εθνικής - Κισσάμου Χανίων, στην Αγ. Μαρίνα (διοικητικά όρια Δήμων Χανίων-Πλατανιά).

Το απόγευμα του Σαββάτου, θα διεξαχθεί η Κεντρική εκδήλωση Μνήμης για τον Μίκη, στις 19:30 στο Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης", Πλατεία Κατεχάκη, Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις