Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμος Πατρέων: Ο Ηλίας Κωνσταντάτος για την πρόσληψη σχολικών καθαριστριών

Δήμος Πατρέων: Ο Ηλίας Κωνσταντάτος για ...

Τι αναφέρει

Σε ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κωσνταντάτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Πάτρα, Σπουδαία και πάλι" αναφέρει για την πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών:

Σε χθεσινό δελτίο τύπου που διένειμε ο Δήμος Πατρέων , αναφέρει εσφαλμένα ότι είναι ο μοναδικός Δήμος που έχει προβεί σε προσλήψεις καθαριστριών πλήρους απασχόλησης. Ωστόσο προκύπτει ότι και άλλοι δήμοι έχουν κάνει αντίστοιχα προσλήψεις πλήρους απασχόλησης όπως ο Δήμος Αθηναίων, ο Δήμος Βριλησσίων κ.α.
https://kede.gr/o-dimos-patreon-proselave-180-scholikes-katharistries-me-plires-orario-apascholisis/?fbclid=IwAR1hqUNqxTQIzUa9HbFRUlV1yBNQNo3X-N-Iq4q39HAj-ZDivNKbBaQEqaM

Παρακαλώ, όπως θα ήθελα τη γνώμη της ΚΕΔΕ και των για τη χρησιμοποίηση της για διάδοση ανακριβειών και εσφαλμένων στοιχείων.
Παραθέτω και link από όπου προκύπτει ότι και ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμος Βριλησσίων έχουν προβεί σε προσλήψεις καθαριστριών πλήρους απασχόλησης.
Δήμος Αθηναίων
https://www.cityofathens.gr/wp-content/uploads/2023/08/Anakoinosi-Proslipsi-Kathariston-Scholikon-Monadon-2023-2024-.pdf?fbclid=IwAR3pGEXCSg7qM7gSenKtBFIY_IXzo2yG6rEcfnrfG-Z-yAd7XV4lc31i7_U

Δήμος Βριλησσίων
https://kede.gr/vrilissia-scholikes-katharistries-plirous-apascholisis-proslamvanei-o-dimos/

Παρακαλώ για την απάντηση και για αρ. πρωτοκόλλου"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις