Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγριο ξύλο έξω από Κέντρο Υγείας- Σηκώθηκε τραυματίας από φορείο

Άγριο ξύλο έξω από Κέντρο Υγείας- Σηκώθη...

Στην Κρήτη

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε δύο οικογένειες σημειώθηκε στην Κρήτη έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι καταθέσεις των δύο αστυνομικών, οι οποίοι κατέφθασαν στο Κέντρο Υγείας κατόπιν σχετικής εντολής του αξιωματικού υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού για τη συμπλοκή μελών δύο οικογενειών, είναι αποκαλυπτικές.

Ειδικότερα, στο νέο περιστατικό βίας είχαν εμπλακεί αρχικά ένας 19χρονος από την μία πλευρά κι ένας 54χρονος πατέρας και ο 25χρονος γιος του από την άλλη.Χαρακτηριστικό της έντασης είναι ότι παρόλο που ο 19χρονος βρισκόταν σε φορείο ώστε να μεταφερθεί από το Κέντρο Υγείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, πετάχτηκε όρθιος και συμμετείχε στον καυγά με αποτέλεσμα να επιβαρύνει εκ νέου την κατάσταση του.

Η τοπική ιστοσελίδα μεταδίδει ότι οι δύο αστυνομικοί κατέφθασαν στο Κέντρο Υγείας περίπου δέκα λεπτά μετά τις 13:00 το μεσημέρι της 28ης Αυγούστου οπότε και διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν ήδη εκεί περίπου 15 άτομα, συγγενείς και φίλοι του 19χρονου τραυματία.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους κατέφθασαν έξω από το Κέντρο Υγείας με μεγάλη ταχύτητα δύο επιβατηγά αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν μέλη της άλλης οικογένειας.

Οι αστυνομικοί περιγράφουν ότι μόλις οι συγγενείς του 19χρονου είδαν τους άλλους, εξαγριώθηκαν και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους. Εκείνοι τότε βγήκαν από τα αυτοκίνητα, κρατώντας στα χέρια τους μεταλλικά αντικείμενα και ακολούθησε συμπλοκή.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ επενέβησαν ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο να επιβάλουν την τάξη, καθώς η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ένας 22χρονος κρατούσε στα χέρια του δύο σφυριά με τα οποία χτυπούσε μέλη της άλλης οικογένειας, ένας εκ των αστυνομικών ωστόσο παρενέβη και κατάφερε να τον αφοπλίσει.

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες και με τη βοήθεια τρίτων μέχρι να φθάσουν ενισχύσεις, οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν στο τέλος να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Πηγή:cretalive

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις