Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλί Σαμπαντζί: Διαφεύγει τον κίνδυνο ο Τούρκος επιχειρηματίας που τραυματίστηκε στη Λέρο

Αλί Σαμπαντζί: Διαφεύγει τον κίνδυνο ο Τ...

Παραμένει κρίσιμη ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την υγεία του Τούρκου επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί που τραυματίστηκε με σκάφος του στη Λέρο ωστόσο, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς φαίνεται πως διαφεύγει τον κίνδυνο.

Οι θεράποντες ιατροί της ιδιωτικής κλινικής που νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας στην Κωνσταντινούπολη, προχώρησαν σε νέα χειρουργική επέμβαση, καθώς υπέστη αιμορραγία στα ήδη χειρουργημένα τραύματά του, όμως η υγεία του βελτιώνεται «ραγδαία» όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα.

 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Τούρκος μεγιστάνας χτύπησε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω στο τιμόνι του ταχυπλόου, ενώ η σύζυγός του χτύπησε το κεφάλι της στο τζάμι μπροστά από το σύστημα πλοήγησης του σκάφους, ωστόσο η κατάστασή της είναι πολύ καλύτερη.

Μαζί με το ζεύγος Σαμπανσί ήταν και τα δύο του παιδιά, που ευτυχώς γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα, καθώς βλέποντας το ταχύπλοο να κινείται προς τα βράχια πρόλαβαν και πήδηξαν από το σκάφος.

Η σύζυγος του Σαμπανσί νοσηλεύεται ήδη σε απλή κλίνη, ενώ κι ο Τούρκος επιχειρηματίας, που αποσωληνώθηκε αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ τις επόμενες δύο-τρεις ημέρες, όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ από τη γείτονα.

 
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις