Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Θρίαμβος για τα Ελληνικά πεντάλ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Δρόμου

Θρίαμβος για τα Ελληνικά πεντάλ στο Βαλκ...

Συμμετείχε ο Πατρινός Νίκος Βουκελάτος - Βραβεύσεις από τον Πατρινό πόεδρος της Ε.Ο.Π. Βασίλης Διαμαντόπουλος

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κάτω από τις καυτές ακτίνες του ήλιου, ολοκληρώθηκε το Balkan Road Race championships 2023, στην πόλη της Λάρισας, με τον αγώνα Αντοχής Ανδρών/Νέων elite, 146,7km, και τον αγώνα Αντοχής Γυναικών/Νεανίδων elite 83,2km.
Οι αγώνες ξεκίνησαν με προ εκκίνηση στις 10:00πμ από το Λιμάνι του Βόλου, με διαφορά 10 λεπτών και διήλθαν από το κέντρο της πρωτεύουσας του Νομού Μαγνησίας, για τα γύρο ορεινά με κατεύθυνση την Λίμνη Κάρλα, η οποία είχε φορέσει τα καλά της!
Ο αγώνας των Γυναικών/Νεανίδων ποδηλασία είχε αρκετό σασπένς, δράση, και πολύ υπομονή.

Μετά το τέλος του κατηφορικού τμήματος είχε σχηματιστεί ένα αρκετά μεγάλο γκρούπ από αθλήτριες, οι οποίες καταδίωκαν την Ρουμάνα Πρωταθλήτρια Mauela Moresan η οποία διατήρησε το δυνατό τέμπο της το οποίο όπως φάνηκε ήταν αυτό που την οδήγησε στην νίκη, καθώς καμία αθλήτρια από το peloton, δεν κατάφερε να μειώσει την μεταξύ τους διαφορά!

Έτσι έφτασε η Manuela πέρασε πρώτη την γραμμή τερματισμού και στέφθηκε Βαλκανιονίκης στον αγώνα αντοχής των Γυναικών elite. Μεγάλη μάχη και θέαμα στα τελευταία 5 χιλιόμετρα έδωσαν πολλά κορίτσια μαζί, μεταξύ αυτών, η Γιαμπάνη, Ελευθεριάδου, & Φριντζήλα, οποίες έκαναν συνεχής επιθέσεις στις υπόλοιπες αθλήτριες χωρίς όμως αποτέλεσμα! Τα πάντα κρίθηκαν στο τελικό σπριντ όπου επικράτησε η Nεάνιδα Αθλήτρια από την Ρουμανία Alexandra Cioclu αφήνοντας στις υπόλοιπες θέσεις τις 2 γυναίκες αθλήτριες του βάθρου.
Στους Άνδρες/ Νέωνu23, elite το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν πολύ υψηλό, γεγονός που φάνηκε από το πολύ δυνατό τέμπο, που είχε το peloton. Το δεύτερο σκέλος της διαδρομής ήταν ιδιαίτερα τεχνικό και συμπεριλάμβανε συνεχόμενες ανηφοροκατηφόρες, στις οποίες αρκετοί αθλητές δοκίμασαν τις δυνάμεις τους.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports