Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Πολυδερόπουλος: Υπάρχει κίνδυνος να βρεθείς χωρίς δουλειά στη μέση της σεζόν

Νίκος Πολυδερόπουλος: Υπάρχει κίνδυνος ν...

«Είναι καλό να γίνονται πολλές σειρές στην τηλεόραση, διότι έχουν δουλειές περισσότεροι άνθρωποι», ανέφερε

Ο Πατρινός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση, αλλά και τον κίνδυνο να βρεθεί ένας ηθοποιός χωρίς δουλειά στη μέση της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στο περιοδικό «ΜyTV» και αναφέρθηκε στις σειρές που προβάλλονται αυτή την περίοδο στην τηλεόραση.

«Είναι καλό να γίνονται πολλές σειρές στην τηλεόραση, διότι έχουν δουλειές περισσότεροι άνθρωποι. Ωστόσο, από την άλλη είναι πολύ μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βρεθείς χωρίς δουλειά στη μέση της σεζόν, αν κάτι σταματήσει να προβάλλεται λόγω χαμηλής τηλεθέασης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο παρελθόν, στη σειρά «Τατουάζ», η οποία σημείωνε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

«Θυμάμαι όταν ήμουν στο "Τατουάζ" κάναμε αδιανόητα νούμερα της τάξεως του 42%, αλλά τότε ήταν λιγότερες οι σειρές στην τηλεόραση. Μάλιστα, όταν κάποιες έκαναν 18%, θεωρούνταν χαμηλό ποσοστό και μπορεί να πήγαιναν για κόψιμο. Δυστυχώς, πλέον μπορεί να είσαι σε μια σειρά και να μην τη βλέπει κανένας», δήλωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight