Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Καταγγελία στο TheBestGr: "Περασμένες 11 και δεν συννενοούμαστε στο σπίτι μας, εξαιτίας της έντασης της μουσικής του γείτονα"

Πάτρα- Καταγγελία στο TheBestGr: "Π...

Το πρόβλημα της ηχορύπανσης και της καταστρατήγησης των ωρών κοινής ησυχίας παραμένει άλυτο σε πολλές περιπτώσεις

Το πρόβλημα της ηχορύπανσης και της όχλησης από τη δυνατή μουσική που κάποιοι συνεχίζουν παρά τις συνεχείς ενημερώσεις και προειδοποιήσεις να προκαλούν, είναι κάτι που απασχολεί πολλούς κατοίκους στην Πάτρα και ολόκληρες γειτονιές.

Χαρακτηριστική η περίπτωση συμπολίτη, ο οποίος πολλές φορές έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές ζητώντας βοήθεια για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ακριβώς δίπλα από το σπίτι του και για το οποίο όπως τονίζει μέχρι ώρας δεν έχει βρεθεί λύση.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του στο thebest.gr " η ώρα που σας γράφω είναι 23:02 ( βραδινή ώρα) και η ένταση της μουσικής είναι σε σημείο που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μέσα στο σπίτι μας. Δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε κουβέντα. Αυτό συμβαίνει μερα παρα μέρα. Καλούμε την αστυνομία η οποία τις μισές φορές μας λέει να πάρουμε μετά τις 11 το βράδυ που θα είναι ώρα κοινής ησυχίας , λες και τις υπόλοιπες ωρες είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε την μουσική που θέλει ο γείτονας και τις άλλες μισές αν δεν καλέσουμε πάνω απο 2 φορές δεν εμφανίζεται περιπολικό .

Το ζήτημα είναι ένα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ . Παραβιάζουν τον ιδιωτικό μας χώρο . ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ . Δηλαδή πως πρέπει να το εξηγήσουμε στην αστυνομία να το καταλάβει; Δεν υπάρχει νομοθεσία για την ηχορύπανση; Μπορώ να βάλω τη μουσική ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας στο τέρμα και να με ακούει ο άλλος διπλα; Ας μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, ΝΑΙ μπορείς, και από αύριο 10.000WAΤT ηχεία θα είναι στην αυλή μου και θα παίζουν 5:30 - 11 ασταμάτητα .

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ; Αν δεν δίνει η αστυνομία τη λύση , πείτε μας ΠΟΙΟΣ;
Μην μου πείτε να κάνω μήνυση και να κινηθώ νομικά. Δεν είναι προσωπικό πρόβλημα, είναι πρόβλημα της πολιτείας - του δήμου μου - της περιοχής μου".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις