Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπέλα Χαντίντ: Επέστρεψε στη δουλειά της – Τα πλάνα από την πρώτη της φωτογράφιση

Μπέλα Χαντίντ: Επέστρεψε στη δουλειά της...

Το διάσημο μοντέλο είχε αποσυρθεί από τις πασαρέλες και τη βιομηχανία της μόδας για να αντιμετωπίσει τη νόσο του Lyme

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Μπέλα Χαντίντ. Το σούπερ μόντελ αποσύρθηκε για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας ώστε να αντιμετωπίσει τη νόσο του Lyme, από την οποία πάσχει.

Πέντε μήνες μετά, έχοντας υποβληθεί σε θεραπεία και με την άδεια των γιατρών που την παρακολουθούν, επέστρεψε στον λαμπερό κόσμο της μόδας.

«Πρώτη μέρα επιστροφής στο πλατό μετά από 5 μήνες», έγραψε η 26χρονη στη λεζάντα του βίντεο, που μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Tik Tok.

Στο κλιπ η Μπέλα Χαντίντ δείχνει ανανεωμένη και αισιόδοξη ενώ βιντεοσκοπεί τον εαυτό της στα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Τα μαλλιά της είναι χτενισμένα κυματιστά, το μακιγιάζ της αναδεικνύει το όμορφο πρόσωπό της και η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα την ταλαιπωρημένη και με σωληνάκια Μπέλα Χαντίντ των προηγούμενων ημερών.

Το μοντέλο δέχτηκε ένα τεράστιο «κύμα» αγάπης από τους θαυμαστές της, με πολλούς να τονίζουν στα σχόλιά τους πόσο χαίρονται που αισθάνεται καλύτερα. Άλλοι παρατηρούν ότι δείχνει «όμορφη και πιο δυνατή από ποτέ».

«Η βασίλισσα επέστρεψε», «Επέστρεψε τη στιγμή που ο κόσμος την χρειάζεται περισσότερο», «Η πιο όμορφη», «Δείχνεις τόσο όμορφη», «Χαίρομαι που είσαι καλύτερα Μπέλα», «Καλώς ήρθες», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε την Τετάρτη (9/8), το οποίο μετρά περισσότερες από 610.000 προβολές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight