Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα: Δύο συλλήψεις για ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία

Δυτ. Αχαΐα: Δύο συλλήψεις για ξαπλώστρες...

Τι αναφέρει η αστυνομία

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το πρωί, σε περιοχές της Κάτω Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία λειτουργούσαν ως προσωρινά υπεύθυνος και νόμιμος εκπρόσωπος αντίστοιχα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε ελέγχους που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετήσει στον αιγιαλό, ξαπλώστρες και ομπρέλες, καταλαμβάνοντας έκταση 486 και 364 τετραγωνικών μέτρων αντίστοιχα, χωρίς να κατέχουν άδεια από την αρμόδια αρχή.

 

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (41) ναρκωτικά δισκία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (9,7) γραμμάρια κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα


Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε
κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι αναπαρήγαγε μουσική από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη  για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι
λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε με ηχόμετρο, διαπιστώθηκε ότι αναπαρήγαγε μουσική, από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, αναφέρει η αστυνομία.

 

--

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις