Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν που πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας ...

Μίλησε η αδερφή της Σελίν Ντιόν, Κλοντέτ - Claudette Dion, στην εφημερίδα Le Journal de Montreal

Η αδερφή της σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Σελίν Ντιόν (Celine Dion), Κλοντέτ (Claudette Dion), μίλησε στην εφημερίδα Le Journal de Montreal (μέσω του SheMazing), για την υγεία της διάσημης τραγουδίστριας μετά την διάγνωση του συνδρόμου Stiff Person (SPS). Αποκάλυψε ότι έχει την βοήθεια της αδερφής της Λίντα ενώ συνεργάζεται στενά με ερευνητές που ειδικεύονται στη σπάνια πάθηση.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό. Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και να βρίσκεται στην κορυφή. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσετε», δήλωσε η Ντιόν.

Το σύνδρομο Stiff Person(SPS), είναι μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που οδηγεί σε μυϊκή δυσκαμψία και επηρεάζει μόνο έναν στα ένα εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως. Σημειώνει ότι η Σελίν Ντιόν στα 55 της χρόνια σήμερα «ακούει όσο το δυνατόν περισσότερο τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτής της σπάνιας ασθένειας» και η οικογένεια «δεν χάνει την ελπίδα της ότι μια μέρα η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή».

Η Σελίν Ντιόν που έχει τραγουδήσει το τιμημένο με βραβείο Όσκαρ κομμάτι από την ταινία «Τιτανικός», «My heart will go on», είναι μία παγκοσμίου βεληνεκούς ερμηνεύτρια, ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Της είχε αφιέρωμα και το νέο τεύχος της Γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Marie Claire.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight