Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεργασία της 6ης ΥΠΕ με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Συνεργασία της 6ης ΥΠΕ με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Ένα ακόμη μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα το πρωί.

Μία ακόμη "γέφυρα" επικοινωνίας μεταξύ της 6ης ΥΠΕ και του Πανεπιστημίου Πατρών και πιο συγκεκριμένα το τμήμα Ιατρικής και το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η 6η ΥΠΕ, η οποία συνεχίζει:

Ένα ακόμη μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα το πρωί. Συμβαλλόμενοι ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του προγράμματος, Καθηγητής Τμήματος Ιατρικής Γεώργιος Καγκάδης.


Βασική επιδίωξη αυτής της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας στην περιοχή και η θωράκιση των κρίσιμων υφιστάμενων υγειονομικών υποδομών. Αυτό θα γίνει μέσω της ασφαλούς και καλής λειτουργίας των ιατρικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούν ιοντίζουσες και μη - ακτινοβολίες σε δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 6ης ΥΠΕ.

Στόχος είναι η βελτιστοποίηση της ακτινοπροστασίας των ασθενών, του προσωπικού και του κοινού πληθυσμού από τις ιοντίζουσες ακτινοβολίες με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ακτινοπροστασίας του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις