Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Σομαλή σπρίντερ τερμάτισε με το πάσο της στα 100 μέτρα και έγινε viral

Σομαλή σπρίντερ τερμάτισε με το πάσο της...

Δείτε βιντεο

Το αγώνισμα των 100 μέτρων στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες στην Κίνα, έγινε viral, χάρη στη Nasra Ali Abukar, η οποία τερμάτισε τελευταία και μάλιστα με διαφορά 10 δευτερολέπτων από τις συναθλήτριές της. 

Η Σομαλή σπρίντερ έτρεξε την απόσταση σε 21,81 δευτερόλεπτα, χρόνος που θεωρείται ο πιο αργός που έχει σημειωθεί ποτέ σε διεθνή αγώνα

Διαβάστε στο sportin.gr

Δημοσιεύματα θέλουν την Abukar να είναι ανιψιά της αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας στίβου της Σομαλίας, Khadija Adan Dahir, και… έτσι έγινε η επιλογή της για τον αγώνα στην Κίνα.

Ο Elham Garaad, ο οποίος δημοσίευσε το viral βίντεο στο Twitter, έγραψε: “Το Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού πρέπει να παραιτηθεί. Είναι αποκαρδιωτικό να γίνεσαι μάρτυρας μιας τόσο ανίκανης κυβέρνησης. Πώς μπόρεσαν να επιλέξουν ένα αγύμναστο κορίτσι για να εκπροσωπήσει τη Σομαλία στο τρέξιμο; Είναι πραγματικά σοκαριστικό και αντανακλά άσχημα τη χώρα μας διεθνώς”.

Σε ένα επόμενο tweet, ο Garaad ανέφερε: “Αυτή είναι η ανιψιά του προέδρου της Σομαλικής Ομοσπονδίας Στίβου. Τι [περιμένετε];”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports