Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

«Ξεσήκωσε» το κοινό στον Ελαιώνα Αιγιαλείας η μπάντα 1550

«Ξεσήκωσε» το κοινό στον Ελαιώνα Αιγιαλε...

Το περασμένο Σάββατο 29/7/2023 το βράδυ - Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, θύμιζε πάρτυ

Μία κεφάτη και πάνω απ’ όλα «ξεσηκωτική» βραδιά χάρισε το γνωστό συγκρότημα 1550 στο κοινό της περιοχής του Ελαιώνα Αιγιαλείας το περασμένο Σάββατο 29 Ιουλίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Ήταν η τρίτη…επίσκεψη του συγκροτήματος στην Αιγιάλεια που έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην περιοχή.

Κόσμος κάθε ηλικίας χόρεψε και διασκέδασε με αγαπημένα τραγούδια από τις προσωπικές δουλειές της αθηναϊκής μελωδικής ροκ μπάντας αλλά και από την διεθνή και Ελληνική σκηνή.

Ξεχωριστή όπως πάντα η παρουσία του πολυτάλαντου καλλιτέχνη από την Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Σταρόβα, με τα χαρακτηριστικά του αστεία, πειράγματα αλλά και αυθόρμητες στιγμές επί σκηνής.

Για μια ακόμη φορά εντυπωσίασαν οι «φωτιές» που έβγαλε από την κιθάρα του μεταφορικά και κυριολεκτικά ο captain Ρουσσέτος, ενώ η επαφή που είχε με το κοινό ο Frontman του γκρουπ, Μηνάς Τσίγκος δημιούργησαν μια διάθεση Party!

Το ξεκίνημα της συναυλίας έγινε ιδανικά από τη Φανή Μελεμενή, μια νέα καλλιτέχνιδα με εξαιρετική φωνή και σκηνική παρουσία που ξεχώρισε στο «Τhe Voice 2022».

Χαιρετισμούς πριν την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά και ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture