Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει ο Κώστας Μάρκου για την προεδρία

ΣΥΡΙΖΑ: Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει ο Κώ...

"Προκρίνω για την επερχόμενη ψηφοφορία την Έφη Αχτσιόγλου" αναφέρει ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την υποψηφιότητα της 'Εφης Αχτσιόγλου για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Κώστας Μάρκου. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Εκτιμώ τόσο πολιτικά, όσο και προσωπικά και τους 4 συντρόφους που έχουν καταθέσει την διαθεσιμότητα τους. Με δεδομένο ότι τελικά για όλους ένας/μια θα είναι η επιλογή, προκρίνω για την επερχόμενη ψηφοφορία την Έφη Αχτσιόγλου" αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Αναλυτικά:

Η μεταβατική περίοδος, με ορίζοντα την αλλαγή ηγεσίας, μετά από την εκλογική ήττα και την παραίτηση του εμβληματικού προέδρου Αλέξη Τσίπρα θα ήταν δύσκολη για οποιοδήποτε κόμμα. Πόσο μάλλον για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχει συγκροτηθεί στη βάση της συνάρθρωσης τάσεων, συνιστωσών και ομάδων, που επιτρέπει πλούσια ανταλλαγή ιδεών και ακολούθησε μια δύσκολη, αλλά τελικά εν γένει αποτελεσματική διαμόρφωση ενιαίας πολιτικής αντίληψης.

Με δεδομένο το μένος του συστήματος εξουσίας Μητσοτάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάθε κακή ή αμφιλεγόμενη στιγμή στις εσωκομματικές διεργασίες μεγεθύνεται ή και διαστρεβλώνεται προκειμένου να δημιουργηθεί μια απωθητική εικόνα ασυνεννοησίας και σύγκρουσης εγωισμών. Η πορεία όμως ανάδειξης του/της νέου Προέδρου προχωρά συγκροτημένα και ενωτικά. Τα  στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικούν την προεδρία του έχουν μέχρι στιγμής διαφυλάξει τον πολιτικό πολιτισμό και ήθος που αρμόζει σε κόμμα της Αριστεράς.

Εκτιμώ τόσο πολιτικά, όσο και προσωπικά και τους 4 συντρόφους που έχουν καταθέσει την διαθεσιμότητα τους. Με δεδομένο ότι τελικά για όλους ένας/μια θα είναι η επιλογή, προκρίνω για την επερχόμενη ψηφοφορία την Έφη Αχτσιόγλου".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις