Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρόδος: Εκατοντάδες «ορφανές» βαλίτσες στο Γεννάδι, αναζητούν τους ιδιοκτήτες τους

Ρόδος: Εκατοντάδες «ορφανές» βαλίτσες στ...

Στο δημαρχείο είναι οι αποσκευές που βρέθηκαν στους δρόμους και στην παραλία ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονται στα δωμάτια των ξενοδοχείων

Από τη μία, πυροσβέστες και εθελοντές συνεχίζουν να δίνουν αγώνα με τις φλόγες στη Ρόδο και από την άλλη, δήμος και Αστυνομία προσπαθούν να εντοπίσουν το γρηγορότερο τους ιδιοκτήτες των εκατοντάδων αποσκευών, που βρέθηκαν παρατημένες στους δρόμους καθώς στο άγχος τους να σωθούν, εγκατέλειψαν τα πάντα πίσω τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βαλίτσες βρέθηκαν στους δρόμους και στην παραλία του Γενναδίου, ενώ η μεταφορά τους στο δημαρχείο της Ρόδου έγινε αποκλειστικά με την εποπτεία της Αστυνομίας.

Όσοι τουρίστες πρόλαβαν να μαζέψουν τα πράγματα τους από τα ξενοδοχεία στο Γεννάδι, που είχαν επιλέξει για τις διακοπές τους, δυστυχώς στην πορεία αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν καθώς για να μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία έπρεπε άμεσα να ανέβουν σε καρότσες επαγγελματικών αυτοκινήτων και ΙΧ.

Όμως προκειμένου στα οχήματα να ανέβει περισσότερος κόσμος άρχισε ο ένας μετά τον άλλον να παρατά τις αποσκευές του, όπου έβρισκαν. Έτσι εκατοντάδες βαλίτσες βρέθηκαν στους δρόμους χωρίς κανένας να τις αναζητήσει, αφού ο κίνδυνος της πυρκαγιάς στην περιοχή του Γενναδίου δεν έχει λήξει ακόμα.

Στο δημαρχείο της Ρόδου έχουν μεταφερθεί μόνο οι αποσκευές που βρέθηκαν στους δρόμους και στην παραλία ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονται στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Προκειμένου να γίνει η παραλαβή χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία όπως το διαβατήριο ή η ταυτότητα.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις