Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στην απεργιακή συγκέντρωση για την κατάρρευση της γέφυρας

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στην απεργιακ...

Έδωσε το παρών στην κινητοποίηση

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας  αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

"Mε επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετείχε σύσσωμη σήμερα το πρωί, στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 24ωρης Παμπατραϊκής απεργίας που προκήρυξε για σήμερα το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για το τραγικό έγκλημα κατάρρευσης της γέφυρας της μεγάλης περιμετρικής στην οδό Διωδόρου, στα Μποζαΐτικα, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός συνανθρώπου μας και τον τραυματισμό άλλων 14, ενώ τα σωστικά συνεργεία, συνεχίζουν να ψάχνουν ακόμα στα συντρίμμια.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, τονίστηκε για μια ακόμα φορά, ότι αυτό το τραγικό γεγονός, δεν ήταν τυχαίο, αφού η τακτική των κατασκευαστικών εταιρειών στα δημόσια έργα είναι μία και εγκληματική: Να εκτελούνται κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως ο καύσωνας που βιώνει η χώρα μας, Κυριακή και χωρίς μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

Από την άλλη, άνθρωποι πεθαίνουν, γιατί περιμένουν να ζήσουν με σίδερα κατεδαφίσεων. Άρα η «ανάπτυξη» που προπαγανδίζουν, είναι μόνο για λίγους, σε βάρος του λαού, που πρέπει να επαγρυπνά και να αντιδράσει άμεσα.

Θυμίζουμε, ότι η Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας, βρέθηκε επί τόπου, ενώ έθεσε στη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των σωστικών συνεργείων, τα μηχανήματα του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις