Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Τζο Μπάιντεν σκόνταψε πάλι στη σκάλα του Air Force One

Ο Τζο Μπάιντεν σκόνταψε πάλι στη σκάλα τ...

Δεν είναι η πρώτη...

Την Πέμπτη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εθεάθη να σκοντάφτει πάλι παρόλο που αυτή τη φορά χρησιμοποίησε μία ευκολότερη και μικρότερη σκάλα για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος

Ο 80χρονος Μπάιντεν έφτασε περίπου στα μισά της διαδρομής μέχρι τη σκάλα των 14 σκαλοπατιών που συνδέεται με το προεδρικό αεροσκάφος, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, όταν έκανε ένα λάθος βήμα και φάνηκε να είναι έτοιμος να πέσει.

Ωστόσο, το… έσωσε και κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία του και να μπει στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει παρατηρηθεί να επιβιβάζεται στο Air Force One χρησιμοποιώντας μια μικρότερη σειρά σκαλοπατιών από τότε που έπεσε με θεαματικό τρόπο στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας στο Κολοράντο τον περασμένο μήνα, αφού είχε σκοντάψει ξανά κατά τη διάρκεια μιας τελετής αποφοίτησης.

 Το παραπάτημα της Πέμπτης φαίνεται να είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά που ο πρόεδρος πέφτει ενώ προσπαθεί να επιβιβαστεί στο Air Force One. Τον Φεβρουάριο, ο Μπάιντεν είχε επίσης προβλήματα με την ισορροπία του κατά την επιστροφή του από ένα διεθνές ταξίδι, καθώς τον κατέγραψαν να πέφτει μπροστά στα μισά της διαδρομής μέχρι τις σκάλες του αεροπλάνου που έφευγε από τη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις