Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Με έξι πατρινά γκολ, η Εθνική παίδων στους "4" της Ευρώπης

Ο Ηλίας -πολυβόλο- Αγγελόπουλος

Ο Ηλίας -πολυβόλο- Αγγελόπουλος

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο

Εντυπωσιακή η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) επιβλήθηκε άνετα με 15-6 επί της Ισπανίας στον προημιτελικό και προκρίθηκε στην 4άδα και τους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μπαίνοντας στον δρόμο της κατάκτησης ενός μεταλλίου και της διεκδίκησης της κορυφής.

Αντίπαλος της Ελλάδας των τριών Πατρινών (Αγγελόπουλος, Λαμπάτος, Κρεμανταλάς) στον ημιτελικό, αύριο Σάββατο (15/7) στις 20:00 τον νικητή του προημιτελικού Μαυροβούνιο - Τουρκία που γίνεται αργότερα.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι νεαροί πολίστες μας κόντρα στους Ισπανούς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Με βασικό όπλο τη γρανιτένια άμυνα, που μπλόκαρε για τα καλά τα ατού των αντιπάλων και βρίσκοντας λύσεις με όλους τους τρόπους επιθετικά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό του.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με 5-1. Οι Ισπανοί το μόνο κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 5-4, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου. Στη συνέχεια παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Εθνικής μας, που με ένα σερί 7-0, έφτασε στο 12-4, εξασφάλισε την ευρεία νίκη και έφτασε στο τελικό 15-6.
Κορυφαίος σκόρερ για την Εθνική ομάδα ήταν ο Ηλίας Αγγελόπουλος με 5 γκολ.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 6-15
Οκτάλεπτα: 0-3, 3-2, 1-6, 2-4.
ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Μπερδές, Ηλίας Αγγελόπουλος 5, Ζουζούνης 1, Καραντζάς 1, Λεωνιδάκης, Αγγελος Λαμπάτος, Χατζής 1, Μότσιας 3, Πατσιλινάκος 1, Ράπτης, Σάρρος 2, Κώστας Κρεμανταλάς 1, Πιμπλής.
Σκόρερ Ισπανίας: Ουρτάδο 3, Κάριο 1, Φερνάντεζ 1, Μερίδα 1.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports