Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σας αρέσουν οι πισίνες; Δείτε πού, ποιες και πόσο κοστίζουν, για μια βουτιά δροσιάς - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σας αρέσουν οι πισίνες; Δείτε πού...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κάποια ξενοδοχεία χρεώνουν το σετ ξαπλώστρες - ομπρέλα. Τα περισσότερα ανα άτομο

Είτε είναι ημέρες καύσωνα, είτε όχι, αν θέλετε να σβήσετε στο υγρό στοιχείο τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, έχετε δύο επιλογές. 

Ή στην θάλασσα ή σε πισίνα. Εμείς σήμερα σας παραθέτουμε τις τιμές που "παίζουν" εκεί έξω, ώστε αν σας αρέσουν οι πισίνες, να κάνετε την πιο συμφέρουσα επιλογή στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Εκτός της τιμής φυσικά, υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία κάνουν μια πισίνα -κυρίως ξενοδοχειακού καταλύματος- δελεαστική για εξωτερικούς επισκέπτες. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες, οι διαστάσεις και το βάθος της πισίνας (αν θέλετε να κάνουν μπάνιο και παιδιά) κ.α.

Σχεδόν στην πλειονότητα των επιλογών που παραθέτουμε μετά από τηλεφωνική -και όχι μόνο- έρευνα, οι πισίνες έχουν σταδιακή αύξηση του βάθους κάτι που επιτρέπει σε παιδιά και ηλικιωμένους να απολαύσουν το μπάνιο τους με άνεση και ασφάλεια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα περισσότερα ξενοδοχεία της περιοχής φροντίζουν με συχνούς ελέγχους και συντήρηση των ειδικών μηχανημάτων τους να διατηρούν τις πισίνες και το νερό σε αυτές σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι κάτι που μπορείτε να αναζητήσετε και σε σχετικό πίνακα όπου καταγράφεται η συντήρηση και χημική εξασφάλιση του νερού.

Δείτε τις τιμές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες

Porto Rio Hotel, Ρίο Πάτρας, 2610 992102, 2610 992212

To ξενοδοχείο διαθέτει δύο πισίνες, οι όποιες και είναι ανοιχτές στο κοινό και αποτελούν πόλο έλξης της νεολαίας της Πάτρας και όχι μόνο.

6 ευρώ το σετ για εξωτερικούς πελάτες. Το σετ περιλαμβάνει 2 ξαπλώστρες + ομπρέλα στην μικρή πισίνα, είτε πρόκειται για 1 ή για 2 άτομα. 

Ώρες λειτουργίας 10.00 - 19.00.

Achaia Beach Hotel, 261 099 1801

Στην παραλία του Καστελλοκάμπου έχετε μια ακόμη επιλογή με μια υπέροχη πισίνα πολύ κοντά στη θάλασσα. Θα σας κοστίσει 6 ευρώ το άτομο κατά την είσοδο και για εξωτερικούς πελάτες. Προβλέπεται η χρήση 1 ξαπλώστρας και μπάνιο στην πισίνα.

Moxy Patra Marina, 261 440 9400

Μια ακόμη επιλογή που είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι του 2019, είναι και η πισίνα του ξενοδοχείου MOXY. Σε ένα όμορφο περιβάλλον μπορείτε να κάνετε τη βουτιά σας, πολύ κοντά στο κέντρο της Πάτρας. 15 ευρώ το άτομο για χρήση λουτρικών (πισίνα - ντούζ). Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό ή καφές.

Florida Blue Bay, Ψαθόπυργος, 2610 931279

Ανάμεσα στα δέντρα, ξεπροβάλλει η εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου που σε κάνει να ξεχνάς όλα όσα σε αγχώνουν. Λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Πάτρας, στο Ψαθόπυργο, μπορείς να βρεις αυτό που αναζητάς. 

8 ευρώ το άτομο για χρήση λουτρικών (πισίνα - ντούζ). Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό καφές ή μπύρα (βαρέλι).

Poseidon Palace Hotel, Καμίνια Πατρών, 2610 241313

Στο Poseidon Palace θα βρείτε μια υπέροχη πισίνα για όλη την οικογένεια. Παιχνίδια, βουτιές, ηλιοθεραπεία σ’ ένα άνετο, περιποιημένο και όμορφο περιβάλλον. 

10 ευρώ το άτομο (ενήλικοι) για χρήση λουτρικών (πισίνα - ντούζ). 6 ευρώ για μικρά παιδιά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό καφές ή χυμός.

Astir Patras Hotel, Αγίου Ανδρέου 16, 2610277502

Αν θέλετε να πάτε για μπάνιο αλλά σκέφτεστε την απόσταση, τότε το roof garden του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ είναι η επιλογή για εσάς. Η πισίνα προσφέρει υπέροχή θέα σε όλη την Πάτρα και απίστευτη ηρεμία. Πρόκειται για την πιο κοντινή όαση δροσιάς στο κέντρο της Πάτρας. 

8 ευρώ το άτομο για χρήση λουτρικών (πισίνα - ντούζ). Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό καφές ή μπύρα (βαρέλι).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις