Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Προπαιδική Χορωδία της Πολυφωνικής στο θέατρο Απόλλων

Η Προπαιδική Χορωδία της Πολυφωνικής στο...

Θα παρουσιάσει το μουσικοθεατρικό δρώμενο: "Η θυσία της Ιφιγένειας"

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της Προπαιδικής Χορωδίας της "Πολυφωνικής" που θα παρουσιάσει το μουσικοθεατρικό δρώμενο: "Η θυσία της Ιφιγένειας", στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων", το προσεχές Σάββατο, στις 8.30 το βράδυ. Πρόκειται περί παραγωγής, που έχει βασιστεί σε κείμενα του Φίλιππου Μανδηλαρά, από τη σειρά: "Η πρώτη μου μυθολογία" εκδόσεων Παπαδοπούλου, ενώ η μετάφραση των κειμένων του χορού στην: "Ιφιγένεια εν Αυλίδι", είναι του Κώστα Γεωργουσόπουλου.

Η μουσική και η ενορχήστρωση, έχει πραγματοποιηθεί από τη Δήμητρα Πίτσου - Διαμαντοπούλου, τα σκηνικά από τον Ανέστη Χατζή, τα κοστούμια από τη Δόμνα Τεκτωνίδου και το video-art και συμπληρωματικά κείμενα από τη Νάνσυ Χριστοπούλου.

Επίσης η κινησιολογία είναι της Ασπασίας Πολυμενάκου και η επιμέλεια της αφίσας και του προγράμματος της παράστασης, της Νάντιας Ζέρβα.

Στο μουσικοθεατρικό δρώμενο εκτός της 50μελούς Προπαιδικής Χορωδίας, θα μετάσχουν ακόμα:

Φλάουτο: Σέργιος Σοϊλές, Κλαρινέτο: Μιχάλης Βιδούρης, Σαξόφωνο: Ιωάννα Λουκοπούλου, Κρουστά: Κώστας Κονδύλης και Σμαράγδα Αλεξανδρή, Κιθάρα: Ανδρέας Μπένος, Πιάνο: Σοφία Μιχαηλίδη και Βιολί: Παναγιώτης Κλάδης. Τραγούδι- φωνητικά: Ηλίας Κουρτέσης- Δημητριάνα Πάντη, αφήγηση: Σταύρος Μπαριάμης.

Η γενική επιμέλεια, η σκηνοθεσία και η διεύθυνση ανήκουν στη διευθύντρια της Προπαιδικής Χορωδίας, Κατερίνα Πολυμενάκου. Βοηθός διεύθυνσης είναι η Ελένη Μουζάκη.

Η είσοδος θα πραγματοποιηθεί μόνον με αριθμημένες προσκλήσεις, που διατίθενται καθημερινά, στα γραφεία του Οργανισμού της "Πολυφωνικής", Κορίνθου 280-Γούναρη, τηλ. 2610 279679.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture