Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Αποκλείστηκε από τον τελικό ο Μάριος Πρίαμος

Survivor All Star: Αποκλείστηκε από τον ...

Τις δύο θέσεις για τον μεγάλο τελικού του ριάλιτι διεκδικούν οι Σάκης Κατσούλης, Νίκος Μπάρτζης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο ημιτελικός του «Survivor All Star» βρίσκεται σε εξέλιξη και πριν λίγο ανακοινώθηκε πως ο Μάριος Πρίαμος αποκλείστηκε από τον τελικό.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το πώς νιώθει, ο παίκτης δήλωσε: «Κοίταξε θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Έχω στενοχωρεθεί γιατί ξέρεις τον σκοπό που έχω έρθει. Πραγματικά νιώθω γεμάτος. Όποια κι αν ήταν η έκβαση του σημερινού παιχνιδιού, είτε περνούσα είτε όχι, είμαι γεμάτος χαρά και δεν θα αναφερθώ ξανά σε πράγματα στα οποία έχω αναφερθεί πάρα πολλές φορές. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ταξίδεψαν για να είναι σήμερα εδώ. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor All Star, εσένα που πραγματικά μας στήριξες και ήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια εξαιρετικός και η παραγωγή. Καλή επιτυχία στον Νίκο τη Μαριαλένα και τον Σάκη».

Τις δύο θέσεις για τον μεγάλο τελικού του ριάλιτι διεκδικούν οι Σάκης Κατσούλης, Νίκος Μπάρτζης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight