Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Ποιόν θα στηρίξει η Ν.Δ. για τον Δήμο της Πάτρας;

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Ποιόν θα σ...

Το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για Δήμο και Περιφέρεια από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Τον Ιάσονα Φωτήλα, να έχει προβάδισμα ως πιθανός υποψήφιος εκ μέρους της Ν.Δ. για τον Δήμο Πατρέων εμφανίζει με δημοσίευμά της η κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», συμπληρώνοντας και τα ονόματα των Χαράλαμπου Μπονάνου, Κώστα Σβόλη και Πέτρου Ψωμά. Ωστόσο, πριν από τέσσερις μόλις μέρες ο βουλευτής της Ν.Δ. δήλωνε "σε προσωπικό επίπεδο θα βρίσκομαι δίπλα στην προσπάθεια αυτή του Κώστα (Σβόλη) για μία καλύτερη Πάτρα". 

Σς ό,τι αφορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από την πλευρά της Ν.Δ. είναι ήδη δημοσιοποιημένη η στήριξη στον νυν περιφερειοάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, στον οποίο εξάλλου πιστώνεται η εκλογική νίκη της Ν.Δ. στους τρεις νομούς της Περιφέρειας. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια έχουν γίνει κρούσεις στους Μαρίνο Σκανδάμη και Κατερίνα Σολωμού.

Πιο αναλυτικά:

"Θα στηρίξει στην Πάτρα τον βουλευτή της Ν.Δ. που θα είναι, όπως όλα δείχνουν, τελικά υποψήφιος και στον δήμο, Ιάσονα Φωτήλα. Στην αχαϊκή πρωτεύουσα γίνεται όμως συζήτηση και για τους «γαλάζιους» Χαράλαμπο Μπονάνο (αντιπεριφερειάρχη που θέλει να μείνει στην περιφέρεια), Κωστή Σβόλη, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάθοδο, και Πέτρο Ψωμά. Οπως έχουμε ήδη σημειώσει, η Ν.Δ. στους περισσότερους δήμους δεν θα δώσει χρίσμα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις