Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φωτήλας για Σβόλη: "Kατάφερε και πήρε το χρίσμα της κοινωνίας"

Φωτήλας για Σβόλη: "Kατάφερε και πή...

"Σε προσωπικό επίπεδο θα βρίσκομαι δίπλα στην προσπάθεια αυτή του Κώστα για μία καλύτερη Πάτρα" ξεκαθαρίζει

"Σε προσωπικό επίπεδο θα βρίσκομαι δίπλα στην προσπάθεια αυτή του Κώστα για μία καλύτερη Πάτρα", αναφέρει ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας για την υποψηφιότητα του Κώστα Σβόλη στον Δήμο Πστρέων. "Κατάφερε και πήρε το χρίσμα της κοινωνίας", είπε χαρακτηριστικά

Αναλυτικά η ανακοίνωσή  του έχει ως εξής:

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής ΝΔ Αχαΐας για το θέμα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Κώστα Σβόλη ως υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

« Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Σβόλη για τη δημαρχεία της Πάτρας με γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα για την πόλη που τόσο αγαπάμε. Ένας άνθρωπος, επιστήμονας που από την πρώτη στιγμή ενασχόλησής του με τα αυτοδιοικητικά κατάφερε να κερδίσει μάχες τόσο εντός του δημοτικού συμβουλίου όσο και έξω στην κοινωνία για όλους τους Πατρινούς.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη υποψηφιότητα από έναν άνθρωπο ακέραιο, ηθικό και γνώστη των παθογενειών και των αναγκών της πόλης μας. Ο Κώστας κατάφερε και πήρε το χρίσμα της κοινωνίας επειδή ακριβώς βρισκόταν όλη του τη θητεία δίπλα σε αυτήν.Σε αυτή του την προσπάθεια οφείλουμε όλοι μας να συστρατευτούμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μία Πάτρα ενωμένη, μπορεί να βάλει τέλος στα στερεότυπα, την αδράνεια και τη διαχείρηση της μιζέριας που μέχρι σήμερα έχουμε μάθει και να ακολουθήσει σταθερά και με πρόγραμμα το δρόμο της ανάπτυξης.

Σε προσωπικό επίπεδο θα βρίσκομαι δίπλα στην προσπάθεια αυτή του Κώστα για μία καλύτερη Πάτρα. »

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις