Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Υποψήφιος σε κάθε περίπτωση ο Σβόλης για τον Δήμο της Πάτρας- Η επίσημη ανακοίνωση-ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Πάτρα: Υποψήφιος σε κάθε περίπτωση ο Σβό...

Η συγκέντρωση των στελεχών της δημοτικής παράταξης

Την απόφασή του να είναι σε κάθε περίπτωση υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων έκανε απόψε γνωστή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Βυζαντινό ο Κώστας Σβόλης.

Ο κ. Σβόλης με αυτό τον τρόπο θέλησε προφανώς να προκαταβάλει τη Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση που που το κόμμα επιχειρήσει να παρακάμψει την δική του παρουσία και να υποστηρίξει άλλο πρόσωπο για τον Δήμο.

Το σημερινό μήνυμα ήταν επί της ουσίας το "πάμε μέχρι το τέλος" με χρίσμα που, όπως ανέφερε ο ίδιος ο κ. Σβόλης, έχει παρθεί από την κοινωνία και με στήριξη που προσδοκά η παράταξή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Η επίσημη ανακοίνωση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων έγινε α παρουσία δεκάδων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, στελεχών, συνεργατών και φίλων της παράταξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σβόλης βρίσκεται στο «τιμόνι» της δημοτικής παράταξης από τον Οκτώβριο του 2022, παίρνοντας την «σκυτάλη» από τον Νίκο Παπαδημάτο και στη σημερινή συγκέντρωση δίνει το έναυσμα για την διεκδίκηση του δημαρχικού θώκου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. O συνδυασμός «Πάτρα Ενωμένη» προέρχεται από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία και στηρίχθηκε την τελευταία τετραετία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις