Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Στόχος "αποχώρηση Σταυρούλας" επετεύχθη

Survivor: Στόχος "αποχώρηση Σταυρού...

Ομαδική επίθεση εναντίον της

Επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι παίκτες πια δεν κρύβουν τα σχέδιά τους που θα τους φέρουν όλο και πιο κοντά στην τελική φάση.

Ένα από αυτά, όπως αποκαλύφθηκε ήταν και η αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Στο trailer του νέου επεισοδίου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στο στόχαστρο με τη Στέλλα να δηλώνει την έκπληξή της από τα λεγόμενα της πρώην παίκτριας πως "κάποιοι που βρίσκονται εδώ, βρίσκονται για χάρη άλλων".

"Πότε Σταυρούλα μας κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση;", είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

Η Σταυρούλα κατηγορήθηκε επίσης και για υποκριτική συμπεριφορά με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αναφέρει: "βλέπαμε συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά. Αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι έγινε".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πέντε εναπομείναντες παίκτες ρίχνονται στη μάχη για έναν ακόμα αγώνα επάθλου, που θα είναι και το τελευταίο έπαθλο του φετινού παιχνιδιού.

Survivor: Οι ημερομηνίες Ημιτελικού και Τελικού
Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή 2 Ιουλίου ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς οι υποχρεώσεις του, όσον αφορά τα γυρίσματα του προγράμματος στον Άγιο Δομίνικο, θα έχουν ολοκληρωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως περίπου μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή το επόμενο Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η τετράδα του τελικού.

Ειδικότερα, από τη μέρα που θα φύγει ο Λιανός μέχρι και τη μέρα που οι τέσσερις φιναλίστ θα επιστρέψουν στη χώρα μας (δηλαδή για διάστημα μίας εβδομάδας), οι παίκτες θα μένουν σε σπίτι στον Άγιο Δομίνικο. Τα γυρίσματα θα έχουν ήδη τελειώσει και θα μπουν στο αεροπλάνο του γυρισμού δύο μέρες πριν τον Ημιτελικό.

Και έτσι ερχόμαστε στη μεγάλη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου και ο μεγάλος Τελικός θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου. Και τα δύο events, θα λάβουν χώρα στο Γαλάτσι.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight