Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ουίλιαμ και Χάρι: Παραμέρισαν την κόντρα τους για να τιμήσουν την Νταϊάνα

Ουίλιαμ και Χάρι: Παραμέρισαν την κόντρα...

Τα δύο αδέλφια υπέβαλαν ξεχωριστά μηνύματα με βίντεο που παίχτηκαν στην εκδήλωση για να απονείμουν το βραβείο Diana,

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους για να τιμήσουν την αείμνηστη μητέρα τους, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στην τελετή απονομής των βραβείων Diana 2023 χθες, Παρασκευή 30/6.

Τα δύο αδέλφια υπέβαλαν ξεχωριστά μηνύματα με βίντεο που παίχτηκαν στην εκδήλωση για να απονείμουν το βραβείο Diana, το οποίο τιμά τους νέους που κάνουν θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Ο Ουίλιαμ, εμφανίστηκε στην αρχή της τελετής και παρουσιάστηκε από την πρώην νικήτρια του βραβείου Hannah Hodgson, η οποία τον γνώρισε δύο χρόνια πριν.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας επαίνεσε αυτήν και άλλους νέους για τις «προκλήσεις που έχουν ξεπεράσει», σημειώνοντας ότι «αυτό που τους ενώνει είναι το θάρρος, η συμπόνια και η αμείλικτη αφοσίωσή τους στη βελτίωση της ζωής των άλλων».

«Σήμερα, αναγνωρίζουμε τη δύναμη όλων των νέων - τη δύναμη να αμφισβητήσουν το status quo, να αντιμετωπίσουν την αδικία και να εμπνεύσουν ουσιαστική αλλαγή», πρόσθεσε.

 Εν τω μεταξύ, το κλιπ του Χάρι παίχτηκε στη μέση της σχεδόν ωριαίας τελετής και έκανε λόγο για την βαθιά πίστη που είχε η μητέρα του «στη μεταμορφωτική δύναμη των νέων».

«Αναγνώρισε τη μοναδική ικανότητά τους να αμφισβητούν το status quo και να πιέζουν για μια κοινωνία με μεγαλύτερη συμπερίληψη και συμπόνια».

Και πρόσθεσε: «η κληρονομιά της συνεχίζει να εμπνέει και να χρησιμεύει ως παράδειγμα για το πώς να πορευτούμε στην πολυπλοκότητα του κόσμου μας σήμερα. Τόσες πολλές από τις πολυάριθμες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε επηρεάζουν δυσανάλογα τους νέους και, φυσικά, το μέλλον τους».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight