Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Κι όμως! Παράτησαν ολόκληρο σαλόνι στο δάσος κοντά στον Ομπλό! ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Κι όμως! Παράτησαν ολόκληρο σαλόν...

Οι ασυνείδητοι που το έκαναν είχαν μάλιστα αφήσει πάνω στους καναπέδες και απορρυπαντικά!

Την ανευθυνότητα κάποιων και μαζί την έλλειψη σεβασμού προς το φυσικό περιβάλλον κατήγγειλε συμπολίτισσα, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2023 βγαίνοντας τη βόλτα της με την κορούλα της και τα δύο τους σκυλιά στην περιοχή προς τον Ομπλό εντόπισε προς μεγάλη έκπληξη της σε πλαγιά μέσα στο πευκοδάσος της περιοχής σε δύο διαφορετικά σημεία έναν τριθέσιο καναπέ και έναν διθέσιο καναπέ, προφανώς τμήματα του ίδιου επίπλου όπου μάλιστα επάνω είχαν παρατήσει οι ασυνείδητοι και άδεια καθαριστικά.

Όπως περιέγραψε στο thebest.gr η συμπολίτισσα (τα στοιχεία της τα έχει το σάιτ), στην περιοχή πριν το Kεφαλόβρυσο, ανέβηκαν την ευθεία της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και περνώντας το εκκλησάκι του Αγ. Κωνσταντίνου μπήκαν στον χωματόδρομο στο δάσος όπου και είδαν αρχικά τον τριθέσιο καναπέ ριγμένο στην πλαγιά και λίγο παραπέρα τη…συνέχεια του, τον διθέσιο καναπέ επάνω στον οποίο είχαν αφήσει οι…ιδιοκτήτες του και παρατημένα απορρυπαντικά.

Η συμπολίτισσα θέλησε να γνωστοποιήσει και να καταγγείλει το συμβάν εξαιτίας της επικινδυνότητας που ενέχει λόγω της θερινής περιόδου και των υψηλών θερμοκρασιών αλλά παράλληλα θέλει να υπογραμμίσει & την ανευθυνότητα κάποιων που μολύνουν με αυτόν τον τρόπο το περιβάλλον και τη φύση.

Μάλιστα η συγκεκριμένη περιοχή, από τις πιο όμορφες και καταπράσινες της ευρύτερης περιοχής των Πατρών είχε πιάσει φωτιά προ ολίγων ετών. Το παρήγορο βέβαια είναι πως εθελοντές είχαν φροντίσει να καθαρίσουν το δάσος εκεί πριν λίγο καιρό, από σκουπίδια και άλλα πεταμένα αντικείμενα, ωστόσο οι καναπέδες που κάποιοι άφησαν μέσα στο δάσος ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να τους μεταφέρουν πλάι σε έναν μπλε κάδο ανακύκλωσης, δείχνει πως χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση και προσοχή.

Η συμπολίτισσα που είναι κάτοικος της περιοχής μας είπε πως φρόντισε να ενημερώσει τη Δασική υπηρεσία για το συμβάν ενώ έστειλε και email στο Δήμο Πατρέων ώστε συνεργείο του να φροντίσει να απομακρύνει τους καναπέδες!  

*Την φωτ. μας την έστειλε η καταγγέλουσα.

Κείμενο: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις