Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Πανελλήνιες 2023: Με 19.260 μόρια η Ανδριάνα Κωνσταντάτου μπαίνει στην Ιατρική!

Πάτρα- Πανελλήνιες 2023: Με 19.260 μόρια...

Μάλιστα και η μεγαλύτερη αδελφή της, Δήμητρα είχε καταφέρει πέρυσι να περάσει κι αυτή στην Ιατρική σχολή

Μεταξύ των επιτυχόντων που χαμογέλασαν πλατιά μόλις ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2023 οι βαθμολογίες των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, ήταν και η Ανδριάνα Κωνσταντάτου, μαθήτρια του 9ου ΓΕΛ Πάτρας που κατάφερε να συγκεντρώνει ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία και συνολικά 19.260 μόρια.

Η Ανδριάνα Κωνσταντάτου βάσει της επίδοσης της περνάει στην 1η σχολή προτίμησης της που είναι η ιατρική ενώ αξίζει να αναφερθεί πως πέρυσι είχε δώσει πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και η μεγαλύτερη αδελφή της Δήμητρα Κωνσταντάτου.

Η ίδια η Ανδριάνα Κωνσταντάτου αναφερόμενη στην επιτυχία της και στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας, είπε τα εξής:

«Νιώθω μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και ανακούφιση που κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου και να διεκδικήσω μια θέση στον χώρο της ιατρικής. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας προσπάθειας, συστηματικής και εντατικής δουλειάς. Στην αγχωτική αυτή περίοδο της προετοιμασίας με στήριξαν οι αγαπημένοι μου άνθρωποι, όπως η οικογένειά μου και οι καθηγητές μου που πάντα με συμβούλευαν και με καθοδηγούσαν. Καλή αρχή, εύχομαι, σε κάθε νέο που παλεύει για τα όνειρά του!!!».

Τέλος να αναφέρουμε πως πατέρας της Ανδριάνας Κωνσταντάτου είναι ο Νίκος Κωνσταντάτος του γνωστού και επιτυχημένου εστιατορίου «Η Κατσαρόλα της Τούλας», στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις