Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγχαρητήρια Επιστολή από τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα & το ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαΐας στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια Επιστολή από τον Πλάτωνα Μα...

Η συγχαρητήρια Επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας απευθύνεται και στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Συγχαρητήρια Επιστολή στον επανεκλεγέντα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το νέο Υπουργικό Συμβούλιο διαβίβασαν ο Πρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Όπως αναφέρει:Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 δίνει στη νέα κυβέρνηση μια καθαρή εντολή για μία νέα τετραετία διακυβέρνησης της χώρας. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας συγχαίρει και εύχεται καλή θητεία στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται αρωγός σε οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση που έχει στόχο την σταθερότητα και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, σύμφωνα με τον θεσμικό του ρόλο, θα συνεχίσει να καταγράφει τα προβλήματα και τις προσδοκίες των επιχειρήσεων και να καταθέτει προτάσεις για την επίλυση τους προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Τις επόμενες ημέρες, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας θα ξεκινήσει ένα κύκλο συναντήσεων με τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου προκειμένου να ενημερώσει για  τα επιμέρους θέματα που αφορούν την επιχειρηματική κοινότητα του νομού Αχαΐας άλλα και γενικότερα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις