Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σοφία Ζαχαράκη σε Θάνο Τζήμερο – «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»

Σοφία Ζαχαράκη σε Θάνο Τζήμερο – «Οι προ...

Δείτε βιντεο

«Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σοφία Ζαχαράκη, απαντώντας στα απαράδεκτα σχόλια του Θάνου Τζήμερου ότι αναλαμβάνει υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ενώ η ίδια «είναι άγαμη και άτεκνη».

Η Σοφία Ζαχαράκη ορκίστηκε χθες στη νέα κυβέρνηση και από σήμερα αναλαμβάνει ως η πρώτη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Τα σχόλια του Θάνου Τζήμερου προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις και η ίδια θέλησε να απαντήσει με λίγα λόγια πριν την είσοδό της στο υπουργείο το πρωί της Τετάρτης:

 «Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν» δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη.

«Η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές», πρόσθεσε η νέα υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Ζαχαράκη είναι η μία εκ των 15 γυναικών που συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση.

Ο Θάνος Τζήμερος έκανε μια ανάρτηση στα social media για να σχολιάσει τη σύσταση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τη Σοφία Ζαχαράκη ως την πρώτη υπουργό, την οποία τροποποίησε λίγο αργότερα, με τους υπόλοιπους χρήστες να δημοσιεύουν την πρωτότυπη ανάρτηση.

«Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα», έγραψε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις, ενώ επανήλθε με νέες αναρτήσεις μετά τον σάλο, γράφοντας:

«Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας. Δεν έκανα το ίδιο σχόλιο όταν ήταν στα υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. Και είναι γκάφα του ΚΜ σε σημειολογικό επίπεδο. Είναι σαν να τοποθετείς Υπουργό Άμυνας κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον Στρατό».

Όπως επίσης: «Πάμε ξανά γαλαζαίοι: ένας που ζυγίζει 150 κιλά μπορεί να είναι καλός μάνατζερ. Δεν τον βάζεις όμως πρόεδρο οργανισμού κατά της παχυσαρκίας. Ούτε έναν θεριακλή, κατά του καπνίσματος. Άγαμος και άτεκνος (και άνδρας να ήταν) Υπουργός Οικογένειας είναι λάθος: σημειολογικό και ουσίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις