Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Η προδοσία πονάει, στα "τάρταρα" η Σταυρούλα

Survivor: Η προδοσία πονάει, στα "τ...

Τι ανακοινώνει ο Λιανός

Με την αναπάντεχη αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου "έκλεισε" η εβδομάδα του  Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, με το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει μια ολιγοήμερη διακοπή λόγω των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η επιστροφή στους δέκτες μας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (26/06), δηλαδή μία μέρα μετά από τις εκλογές. 

Το χθεσινό συμβούλιο ήταν αρκετά σοκαριστικό για πολλούς παίκτες, καθώς, εκτός από την αποχώρηση του Βασάλου, είδαμε και την τρίτη υποψηφιότητα, που ήταν της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

 

Η παίκτρια δεν περίμενε να ψηφιστεί από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τον οποίον διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Κι όμως, ο Κύπριος παίκτης αιτιολόγησε την ψήφο του με ένα μονόλογο, βάσει του οποίου η Σταυρούλα κινείται πια στρατηγικά και όχι "με το συναίσθημα", όπως έλεγε στο παρελθόν. Μάλιστα, έδωσε και παραδείγματα ενώπιον όλων.

Η ίδια "λύγισε" και δήλωσε ότι αισθάνεται πικραμένη από όσα άκουσε, ενώ ισχυρίστηκε πως σκέφτεται και πράττει πολύ πιο απλά από όσο νομίζουν για εκείνην οι παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τα παραπάνω, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι την άλλη εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο
Η αλλαγή των ισορροπιών ανάμεσα στους παίκτες, μετά από την ένταση Σταυρούλας - Μάριου, θα είναι εμφανής και θα προκαλέσει διάφορα προβλήματα.

"Είδε αλλαγή συμπεριφοράς, λέει, από εμένα, επειδή πήρα τον Σάκη και όχι τον Ηλία. Πήγε να με πατήσει κι άλλο. Δηλαδή έτσι είναι οι φίλοι; Και ο Μάριος και η Στέλλα ξαφνικά γύρισαν να πουν ότι πρόδωσα τη Μπλε ομάδα; Από τον Μάριο δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Το συναίσθημά μου είναι ξεκάθαρα απογοήτευση. Προδοσία" λέει στο trailer η Σταυρούλα, η οποία ξεσπά σε κλάματα.

"Δεν είναι κάτι που έβγαλα από το μυαλό μου. Είναι γεγονότα που έχουν συμβεί όλα αυτά. Σε αυτό απέτυχες" λέει με τη σειρά του ο Μάριος.

Οι παίκτες θα "ριχτούν" στον στίβο μάχης διεκδικώντας την ατομική ασυλία, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, ο Γιώργος Λιανός θα προχωρήσει σε μια σημαντική ανακοίνωση:

"Απόψε βγάζουμε την πρώτη υποψηφιότητα. Ο MVP ή η MVP, ο παίκτης ή η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα έχει ένα μοναδικό δικαίωμα: να καθορίσει άλλον έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Να βάλει άλλον έναν παίκτη ή άλλη μια παίκτρια στο παιχνίδι υποψηφιοτήτων".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight