Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης ...

Με 120.000 ευρώ στην «τσέπη»

Ο τρίτος αγώνας ατομικής ασυλίας θα «δώσει» τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor All Star αλλά ο παίκτης που θα φύγει απόψε (21.06.2023) δεν είναι αυτός…

Ο Γιώργος Λιανός έχει ανακοινώσει στους παίκτες του Survivor All Star ότι μόλις βγει ο τρίτος υποψήφιος, αμέσως θα γίνει γνωστό και το ποιος από τους υποψηφίους θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν από τον τελικό.

Πριν από το συμβούλιο του νησιού, βέβαια, οι παίκτες του Survivor All Star τα δίνουν όλα για τη νέα ατομική ασυλία. Ο παίκτης που έχει το έξτρα κίνητρο είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αφού αν κερδίσει, θα μπορεί να «πετάξει» από πάνω του την υποψηφιότητα.

Ποιος θα τα καταφέρει τελικά;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο μετά από 24 εβδομάδες είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ένα από τα θεωρούμενα μεγάλα φαβορί για το έπαθλο του Survivor All Star!

Ο γνωστός personal trainer και παρουσιαστής, αφήνει τον Άγιο Δομίνικο και με δεδομένα τα χρήματα που φέρονται να παίρνουν ανά βδομάδα όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως, επιστρέφει στην Ελλάδα με 120.000 ευρώ στον λογαριασμό του!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight