Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Ελεύθεροι με όρους ο γιατρός και η νοσηλεύτρια που κατηγορούνται για παράνομες συνταγογραφήσεις

Δυτ. Ελλάδα: Ελεύθεροι με όρους ο γιατρό...

Απολογήθηκαν το Σάββατο

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ο γιατρός και η νοσηλεύτρια που κατηγορούνται για παράνομες συνταγογραφήσεις.

Ο 58χρονος γιατρός και η 48χρονη νοσηλεύτρια αρνήθηκαν τις κατηγορίες που βρίσκονται στη δικογραφία περί εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφίας, ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, δωροληψία υπαλλήλου, ψευδής βεβαίωση, νόθευση και έκθεση κατ’ εξακολούθηση και απάτη.

Μετά από την πολύωρη ανακριτική διαδικασία αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

Για τον ιατρό οι περιοριστικοί όροι αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο οικείο αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ.

«Είναι αδικήματα τα οποία δεν τα αποδέχεται και κατά την δική μας άποψη δεν στοιχειοθετούνται. Από εκεί και πέρα η ανακριτική διαδικασία πιστεύω θα αποκαλύψει αυτές τις πτυχές που θεωρούμε ότι είναι καίριες ούτως ώστε να ενισχυθεί η θέση μας», δήλωσε ο συνήγορος του ιατρού, Ιωάννης Ψάρρης.

 Για την 48χρονη οι περιοριστικοί όροι προβλέπουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο οικείο αστυνομικό τμήμα και εγγύηση, την ελαχίστη ύψους 1000 ευρώ.

«Η εντολέας μου αρνείται διαρρήδην τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Από τη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία ουδόλως στοιχειοθετούνται στο πρόσωπό της τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Μετά την πολύωρη απολογία της σήμερα, με σύμφωνη γνώμη της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικών Αγρινίου και της κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αγρινίου, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Η εν λόγω απόφαση εναρμονίζεται με το αποδεικτικό υλικό», δήλωσε  η συνήγορος της νοσηλεύτριας, Αλεξάνδρα Κατσακιώρη.

agriniopress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις