Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κιμ Καρντάσιαν: Περιγράφει πώς είναι για εκείνη ο «ιδανικός σύντροφος»

Κιμ Καρντάσιαν: Περιγράφει πώς είναι για...

Στη «λίστα» με τα χαρακτηριστικά του αναφέρει πως θέλει ο σύντροφός της να είναι «πρότυπο για τα παιδιά της»

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε ακόμα μια αποκάλυψη για τον εαυτό της, μέσα από το ριάλιτι «Τhe Kardashians».

Η διάσημη τηλεπερσόνα περιέγραψε τον ιδανικό άντρα που θα ήθελε να έχει δίπλα της, ξεκινώντας από το χαρακτηριστικό, που όπως λέει κοιτάζει πρώτο.

«Τα δόντια είναι από αυτά που κοιτάω πρώτα. Όσο πιο ίσια, τόσο περισσότερο με φτιάχνουν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Δεν αστειεύομαι, δεν το είπα για πλάκα».

 Στη συνέχεια, εξήγησε πως θα ήθελε ακόμα να είναι «ήρεμος», να προσέχει την υγιεινή του και να μην έχει «θέματα με τη μητέρα ή τον πατέρα του». Τόνισε ακόμα, πως πρέπει να την προστατεύει, να τη φροντίζει και να παλεύει για αυτή.

Στη «λίστα» με τα χαρακτηριστικά του πρόσθεσε ότι θα τον ήθελε «υποστηρικτικό, να έχει όρεξη για τη ζωή, αλλά και για την ίδια, να έιναι επιτυχημένος, αυθόρμητος, διασκεδαστικός και να αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά της».

Όσο για την εμφάνισή του, θα προτιμούσε να είναι ψηλότερος από εκείνη, να φροντίζει τη φυσική του κατάσταση, να είναι καλόγουστος και τέλος, να έχει κίνητρα, αλλά και να είναι ανεξάρτητος.

«Θα προτιμούσα επίσης, να μην έχει φαλάκρα. Βέβαια, αν είμαι κι εγώ ερωτευμένη, δεν θα σταθώ στη φαλάκρα του, αλλά ξέρεις τι εννοώ. Εδώ φτιάχνω μια λίστα, σκεπτόμενη την απόλυτη τελειότητα», ανέφερε η Κιμ Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight