Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: Αθωώθηκε ο γνωστός παίκτης του Survivor για υπόθεση σωματικής βλάβης σε βάρος 28χρονου

Λάρισα: Αθωώθηκε ο γνωστός παίκτης του S...

Ο κατηγορούμενος, πριν από έναν μήνα βρέθηκε στο δικαστήριο για υπόθεση παρενόχλησης ανήλικης και για την οποία αθωώθηκε

Την αθώωση ενός 29χρονου που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι Survivor, αποφάσισε σήμερα το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Το αδίκημα αφορούσε την πράξη της σωματικής βλάβης σε έναν 28χρονο συντοπίτη του που φέρεται να έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2021 στα Φάρσαλα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο παθών κατέθεσε ότι το βράδυ της 18ης Αυγούστου του 2021, ύστερα από προτροπή φίλου του, πήγε να πάρει με το μηχανάκι μια κοπέλα από το σπίτι της όταν ξαφνικά του έκλεισε τον δρόμο ο κατηγορούμενος με το αμάξι του. Στη συνέχεια αφού κατέβηκε από το αμάξι, τον «άρπαξε» από τον γιακά, τον έριξε στο οδόστρωμα και τον κλώτσησε «2 με 3 φορές» στα πλευρά.

Επίσης κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει με όπλο και άνοιξε το πορτμπαγκάζ του οχήματος του χωρίς ωστόσο να δει αν όντως είχε όπλο μέσα. Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο κατηγορούμενος διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα και αυτός φέρεται να ήταν ο λόγος της επίθεσης στον συντοπίτη του, ο οποίος κατέθεσε πως εξαιτίας των χτυπημάτων δεν μπόρεσε να πάει για δύο μήνες στη δουλειά. Πρόσθεσε επίσης πως ο πατέρας του κατηγορούμενου πήγε στη δουλειά του και ζήτησε να τον απολύσουν λόγω της μήνυσης που κατέθεσε στην αστυνομία για το περιστατικό.

Ο κατηγορούμενος, πριν από έναν μήνα βρέθηκε στο δικαστήριο για υπόθεση παρενόχλησης ανήλικης και για την οποία αθωώθηκε, δεν ήταν αυτή τη φορά στην αίθουσα ωστόσο κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης η μητέρα του η οποία επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που ο γιος της επιτέθηκε στον 28χρονο ήταν η κοπέλα και η σχέση που είχαν. Αναφορικά με τον ξυλοδαρμό κατέθεσε πως σύμφωνα με όσα της είπε ο γιος της δεν τον χτύπησε, παρά μόνο τον έσπρωξε στο δρόμο.

Η εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευση της ανέφερε ότι ο παθών δεν προσκόμισε κάποιο δικαιολογητικό για την πολύμηνη όπως ισχυρίστηκε απουσία του από τη δουλειά ή για τα σοβαρά χτυπήματα που καταγγέλλει πως δέχτηκε από τον κατηγορούμενο και πρόσθεσε πως διατηρεί αμφιβολίες αν ο κατηγορούμενος προκάλεσε εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη ή άλγος.

Η εισαγγελέας έκλεισε την αγόρευση της προτείνοντας την απαλλαγή του κατηγορουμένου με την πρόεδρο με τη σειρά της να κηρύσσει τον κατηγορούμενο αθώο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις