Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Συνεχίζει τις περιοδείες η Ευσταθία Γιαννιά

Εκλογές 2023: Συνεχίζει τις περιοδείες η...

Ως μέλος κλιμακίου

Συνεχίζει τις περιοδείες ως μέλος κλιμακίου η Ευσταθία Γιαννιά. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Λίγες ημέρες από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου και η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α., Ευσταθία Γιαννιά, ως μέλος κλιμακίου της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας συνεχίζει καθημερινά τις περιοδείες σε όλο το Νομό, στοχευμένα και δυναμικά.

Η κα Γιαννιά στις επαφές που έχει με τους πολίτες, τους ενημερώνει για το προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τους καλεί να δώσουν το «παρών» στις κάλπες, επαναβεβαιώνοντας την εντολή που οι ίδιοι έδωσαν στις 21 Μαΐου στην παράταξη και στον πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη για μία ισχυρή, σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Παράλληλα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι συναντήσεις και με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και φορέων, οι οποίοι μέσα από τον θεσμικό τους ρόλο υπηρετούν την τοπική κοινωνία, γνωρίζοντας τις ανάγκες της.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα η κα Γιαννιά βρέθηκε στο Αίγιο, όπου μαζί με τα άλλα μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, κ.κ. Ιερώνυμο, το Α.Τ. Αιγίου, καθώς και τη λαϊκή αγορά του Αιγίου, εισπράττοντας από τους πολίτες θερμή ανταπόκριση.

Εξ άλλου, σήμερα η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Ξερόλακκας, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ανταποκρινόμενοι στο δύσκολο έργο τους.

«Στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου δεν περισσεύει κανείς. Η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση που θα συνεχίσει το έργο της προς όφελος των Ελλήνων πολιτών. Με αισιοδοξία στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ότι θα κερδίσουμε το στοίχημα της ασφαλούς αυτοδυναμίας», δήλωσε η κα Γιαννιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις