Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μπαμπά σώσε με»: Η περιγραφή του πατέρα του 23χρονου που κατασπαράχτηκε από καρχαρία στην Αίγυπτο

«Μπαμπά σώσε με»: Η περιγραφή του πατέρα...

«Όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα»

Μια ημέρα μετά την είδηση του φρικτού θανάτου ενός 23χρονου Ρώσου από καρχαρία σε παραλία στην πόλη Χουργκάντα της Αιγύπτου, ο πατέρας του αποκάλυψε όλα όσα έγιναν, αλλά και τα τελευταία λόγια του.

Ούρλιαζε «μπαμπά, σώσε με!» είπε στη Daily Mail ο Γιούρι Ποπόβ, ο οποίος αναγκάστηκε να παρακολουθεί αβοήθητος από την ακτή καθώς το αρπακτικό έκανε κύκλους γύρω από τον γιο του.

«Όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα»

«Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα» περιέγραψε ο πατέρας.

 Συντετριμμένος δήλωσε ότι δεν υπήρχαν μέλη της οικογένειάς του κοντά στον γιο του για να τον βοηθήσουν στο νερό, αν και οι αρχικές αναφορές έλεγαν ότι η φίλη του 23χρονου είχε καταφέρει να διαφύγει από την επίθεση.

 «Τι είδους βοήθεια μπορείς να δώσεις; Αυτή η "κρεατομηχανή" επιτέθηκε για 20 δευτερόλεπτα και απλά σύρθηκε κάτω από το νερό», πρόσθεσε και συνέχισε: «Πρόκειται για μια απολύτως γελοία σύμπτωση, διότι πρόκειται για μια ασφαλή παραλία. Υπάρχουν πλοία και γιοτ τριγύρω. Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο εκεί. Συνήθως επιτίθενται σε άγριες παραλίες. Είναι απλά κάποιο είδος κακής μοίρας».

 Ο Βλαντίμιρ βρισκόταν με τον πατέρα του στην Αίγυπτο τους τελευταίους μήνες πριν από τη φρικτή επίθεση. Ο Ποπόφ δήλωσε ότι θα αποτεφρώσει τον γιο του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους, τη Ρωσία.

Έπιασαν και σκότωσαν τον καρχαρία
 Οι αιγυπτιακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο καρχαρίας έχει παραδοθεί για έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της συμπεριφοράς του και να εντοπιστεί εάν το ζώο σχετίζεται με κάποιο που «προκάλεσε πολλά προηγούμενα ατυχήματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις