Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας για το επικείμενο κλείσιμο της Crown Hellas Can

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας γ...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας - Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

Παρά τις μεγαλόσχημες εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για ανάπτυξη και επενδύσεις και τις γεμάτες κομπορρημοσύνη δηλώσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη για την μείωση της ανεργίας, η αποβιομηχάνιση της περιοχής μας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Αυτό αποδεικνύει το επικείμενο λουκέτο της Crown Hellas Can.

121 εργαζόμενοι μένουνε στο δρόμο μετά από την επί μακρόν απαξίωση του εργοστασίου της εταιρίας στην βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, παρά την επανειλημμένη χρηματοδότηση του από προγράμματα ΕΣΠΑ.

Η κατάληξη αυτή είχε προαναγγελθεί εδώ και καιρό αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ και η Περιφέρεια κώφευαν και συνεχίζουν να κωφεύουν γιατί ενδιαφέρονται μόνο για το μέλλον και τα κέρδη των μεγάλων ομίλων και όχι για το μέλλον των εργαζομένων.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των εργατών όπως κάναμε πάντα και καλούμε την πολιτεία να παρέμβει για να αποτραπεί η δυσοίωνη εξέλιξη για τους συμπολίτες μας εργαζόμενους. Θέτουμε στο επίκεντρο τους εργαζομένους και το δικαίωμα στην εργασία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις