Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης «σφράγισε» την τριάδα του τάκου και άφησε αιχμές περί στρατηγικής

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης «σφράγισε»...

Δείτε βίντεο

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο τρίος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star, όπως προέκυψε μετά και τη 2η ήττα των Μπλε στα αγωνίσματα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μπορεί η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο να ξεκίνησε με ήττα για τους Κόκκινους που έφερε στον τάκο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος «πικράθηκε» από την ψήφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όμως στη συνέχεια ο Σάκης και η παρέα του ανέκαμψαν και πήραν τις δύο ασυλίες βάζοντας δίπλα στον συμπαίκτη τους για τη μάχη της παραμονής στο παιχνίδι αρχικά τον Γιώργο Ασημακόπουλο και στη συνέχεια τον 28χρονο αγρότη των Μπλε.

Πάντως η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Βασάλου και Μαριαλένας είχε και συνέχεια και για 3η ημέρα στον Άγιο Δομίνικο, καθώς οι συμπαίκτες τους ανέφεραν ότι τους έπιασαν να τσακώνονται μακριά από τις κάμερες.

«Λένε γιατί δεν με έπιασες να τα συζητήσουμε μόνοι μας και βγαίνεις στο συμβούλιο κι από εδώ κι από εκεί. Μπορεί αν έχουν τόσο καιρό προβλήματα και να μην τα συζητούν μπροστά στις κάμερες για να μην φανεί ότι δεν είναι όλα ωραία και το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν. Χθες το βράδυ εκεί που ήμασταν στο δάσος, ήταν πιο πέρα ο Βασάλος κι η Μαριαλένα, δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και φώναζαν έντονα» είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor.

«Μαριαλένα και Βασάλος μεγάλη κοντρούλα γιατί έχω πιάσει εδώ στο δάσος τους δυο τους να τσακώνονται. Άρα, μια τέτοια φιλία βλέπουμε ότι η Μαριαλένα την πετά κατευθείαν στον κάδο ανακύκλωσης. Θέλει η Μαριαλένα να χαράξει μία στρατηγική και να είναι ο Σάκης ο μοναδικός άντρας στην ομάδα και να την πάρει στις πλάτες του. Άρα, θα είναι ο Σάκης κι οι δύο κοπέλες. Τι καλύτερο σενάριο θα υπήρχε;» συμπλήρωσε από την μεριά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραμένει στεναχωρημένος που η άλλοτε φίλη του η Μαριαλένα τον ψήφισε κι αυτό προκάλεσε ρήξη στην σχέση τους.

«Εγώ φταίω γιατί είμαι συναισθηματικός. Χθες, έκλαψα τρεις φορές. Είχα μια κουβέντα με τη Μαριαλένα και έκλαψα τρεις φορές. Πάνω στη συζήτηση που είχαμε πιέστηκα και δάκρυσα. Δεν έχω κλάψει για άλλη κι άλλα πράγματα και έκλαψα γιατί με πρόδωσε η φίλη μου» ανέφερε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι αυτή την εβδομάδα.

«Εγώ τον φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους. Δεν θα κάτσω να χαλαστώ παραπάνω. Χαλάστηκα δυο μέρες, το αφήνω πίσω μου. Εγώ και η Μαριλένα συμβιώνουμε αρμονικά. Αν είμαστε φίλοι… δεν ξέρω. Δεν θέλω καν αν το σκεφτώ αυτή τη στιγμή» σχολίασε ο Βασάλος εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για τις κινήσεις της Μαριαλένας στο Survivor.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση γι αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος που πήρε πιο ψύχραιμα την απόφαση της ομάδας του δήλωσε πως περίμενε ότι θα τον έδιναν με την πρώτη ευκαιρία.

Πριν τον αγώνα για την 3η ασυλία ο Νίκος Μπάρτζης άφησε «καρφιά» προς την πλευρά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αναφορικά με την υπόθεση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Ό,τι είπε χθες ο Κωνσταντίνος στο συμβούλιο, έχει πολλά πατήματα… Κάπως μου φαίνεται ότι σε τόσες ψηφοφορίες ήταν λογικό να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος βάσει αγωνιστικότητας και να λέμε ότι είναι το στήριγμά μου ο Κωνσταντίνος κι ο κάθε Κωνσταντίνος, ότι είναι φίλος και δεν μπορώ να τον ψηφίσω και μετά να βγαίνει σε μία ψηφοφορία… Σαν να έχω βάλει εγώ τον Ασημακόπουλο και την Στέλλα σε μία ζυγαριά και να βάζω πιο επάνω την Στέλλα, που δεν είμαστε κοντά, ούτε έχουμε περάσει τόσα πράγματα και να ψηφίσω τον Γιώργο» ανέφερε αρχικά ο Μπάρτζης.

«Για εμένα η φιλία είναι πολύ ιερή και ξεχωριστή. Όταν κάποιος μου έχει σταθεί, δεν θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό και σε κάθε άνθρωπο αλλάζει αυτό» πρόσθεσε ο 28χρονος αγρότης για την ψήφιση του Βασάλου από την Μαριαλένα.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Σάκης πήρε για ακόμα μια φορά πάνω του τους Κόκκινους και με 4 νίκες τηους οδήγησε στο 8-6 και στο 1-0.

Στο 2ο σετ μπορεί ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης να σταμάτησαν τον Σάκη και το ματς να έγινε ντέρμπι με τη Σταυρούλα να ισοφαρίζει σε 7-7 και να στέλνει τις δύο ομάδες σε flag race, όμως ο Σάκης ήταν αυτός που «καθάρισε» στο τέλος και έκανε το 8-7 για τους Κόκκινους εξασφαλίζοντας για την ομάδα του την 2η συνεχόμενη ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα.

Η ήττα των Μπλε που θα έφερνε ακόμα έναν από την ομάδα τους στον τάκο έφερε εκνευρισμό και οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο 3ος του τάκου πήρν φωτιά με τα φιλαράκια Ασημακόπουλο και Μπάρτζη να εκτιμούν πως οι υπόλοιποι θα επιχειρήσουν να τους... χωρίσουν ρίχνοντας τα βέλη τους στην Στέλλα.

Την ίδια ώρα χωριστά από την ομάδα του θέλησε να μείνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μετά από νέο τσακωμό του με τη Μαριαλένα βρήκε την «θαλπωρή» στην καλύβα των αντιπάλων του.

Στο Συμβούλιο οι υποψίες των Ασημακόπουλου και Μπάρτζη επιβεβαιώθηκαν με την Μπλε ομάδα να βγάζει στον τάκο τον 28χρονο αγρότη, ο οποίος μίλησε ξεκάθαρα για στρατηγικές.

«Το περίμενα. Τι κάνει νιάου νιάου. Άλλαξαν συμπεριφορές μετά την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ και ψηφίζαμε. Βάσει στρατηγικής αποδέχομαι την ψήφισή μου.. Δεν νομίζω ότι είναι αγωνιστικά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πολλοί εδώ θέλουν να σπάσουν την δυάδα, εμένα και τον Ασημακόπουλο. Το παιχνίδι είναι στρατηγικό» δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης για την υποψηφιότητά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight