Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λύγισε η Καλή Δάβρη στο The 2night Show – Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Συγγνώμη, δεν το ήξερα»

Λύγισε η Καλή Δάβρη στο The 2night Show ...

"Από ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να ήταν πολύ δεμένοι οι γονείς σου" τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Καλή Δάβρη ήταν καλεσμένη στο The2nightshow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής την ρώτησε για το αν την καμαρώνουν οι γονείς της για τον ρόλο της στον "παράδεισο των κυριών" και η Καλή Δάβρη βούρκωσε, αφού ο πατέρας της έχει φύγει από την ζωή.

«Ο μπαμπάς μου έχει «φύγει». Όχι δεν πρόλαβε να με δει. Ήταν υποστηρικτικός… Εντάξει θα μου φύγει. Με συγχωρείς συγγνώμη» είπε δακρυσμένη η Καλή Δάβρη.

«Συγγνώμη που το ρώτησα, απλά επειδή μιλάμε… Η μαμά όμως εντάξει. Κάτσε να σου δώσω ένα χαρτομάντηλο. Είσαι ευαίσθητη ε; Εγώ συγγνώμη, δεν το ήξερα. Δεν το ήξερα. Εντάξει, χαλάρωσε. Από ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να ήταν πολύ δεμένοι οι γονείς σου. Όταν πάω να μιλήσω με πολύ κόσμο για τους γονείς, κάποιοι δαγκώνονται κι έχουν μιλήσει και σκληρά. Είναι πολύ γλυκό να μιλάνε τα παιδιά ωραία για τους γονείς. Δυστυχώς πολλά παιδιά μιλάνε άσχημα για τους γονείς κι όσα βίωσαν. Το θεωρώ γλυκό, αν και σε φέρνω σε δύσκολη θέση» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight