Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Πάτρα: Ο Άρης Θωμάς που χτυπήθηκε από ρεύμα τάσης 20.000V, περιγράφει τη μεταθανάτια εμπειρία του

Πάτρα: Ο Άρης Θωμάς που χτυπήθηκε από ρε...

«Έβλεπα τον εαυτό μου να καίγεται από ένα ύψος 10 μέτρων. Ένιωθα γαλήνια»

Την απίστευτη του ιστορία του εξιστόρησε ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας beach soccer και προπονητής της τοπικής ομάδας Πατρών, Άρης Θωμάς, ο οποίος χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα τάσης 20.000 volt, έπαθε ανακοπή και επανήλθε στη ζωή!

Ήταν τον Μάιο του περασμένου έτους, όταν ο αδελφός του που έχει εταιρία με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές τού ζήτησε να τον βοηθήσει. «Ήμασταν σε μία ταράτσα, όπου υπήρχε ένα δώμα και θα περνούσαμε πάνελ οροφής. Δουλειά ρουτίνας. Ξαφνικά έγινε ένα λάθος στη δουλειά, το καλώδιο πέρασε από κοντά, έκανε γείωση στον αδελφό μου και μετά ήρθε σε μένα. Τη στιγμή που πήγα να τρυπήσω, με χτύπησε το ρεύμα, έπεσα, δεν μπορούσα να μιλήσω και να κουνηθώ. Έπαθα ανακοπή καρδιάς» περιέγραψε ο Άρης Θωμάς στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Είχα μια μεταθανάτια εμπειρία. Έβλεπα τον εαυτό μου να καίγεται από ένα ύψος 10 μέτρων. Ένιωθα γαλήνια, δεν ένιωθα πόνο, ούτε άκουγα και ξαφνικά φτάνω σε ένα φως

 Σύμφωνα με τους γιατρούς, το ρεύμα που χτύπησε τον πατέρα δύο μικρών παιδιών, τού προκάλεσε ανακοπή καρδιάς και το ίδιο ρεύμα που βρισκόταν μέσα του, έδρασε ως απινιδωτής που τον επανάφερε στη ζωή.

«Αν σκεφτεί κανείς ότι άνθρωποι έχουν πεθάνει από το ρεύμα στην πρίζα που η τάση του είναι στα 220 volt, φανταστείτε πως ήταν τα 20.000 volt» πρόσθεσε.

Ο ίδιος περιέγραψε ότι το ρεύμα τον χτύπησε από τα πόδια προς το κεφάλι, με τον ίδιο να παίρνει φωτιά. Στην περίπτωση του αδελφού του, το ρεύμα μπήκε και βγήκε, «έκανε τη γείωση».

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του από το νοσοκομείο, η μία του πλευρά έχει σοβαρά εγκαύματα, το δέρμα του έχει καεί. «Υπήρχε πολύς πόνος τις πρώτες 15 μέρες. Με βοήθησε πάρα πολύ η γιατρός που με είχε αναλάβει, η κ.Αρκουμάνη» είπε.

Ο Άρης Θωμάς επισήμανε και τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η γυναίκα του, η οποία έχει τελειώσει τα ΤΕΙ Νοσηλευτικής και βρισκόταν μαζί του στο νοσοκομείο όλο το διάστημα της νοσηλείας του. «Στις 6 Μαΐου έγινε το ατύχημα και στις 22 Μαΐου βαφτίσαμε τον γιο μου. Χόρεψα και διασκεδάσαμε περισσότερα γιατί… σωθήκαμε»

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports