Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star - Spoiler: Οι δύο νέοι υποψήφιοι και μία ανακοίνωση προκαλεί ερωτηματικά

Survivor All Star - Spoiler: Οι δύο νέοι...

Tι θα δούμε απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα στο Survivor All Star αναδείχθηκε χθες ο Κωνσταντίνος Βασάλος και οι Κόκκινοι βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο καθώς σε περίπτωση ήττας, όλοι κινδυνεύουν να βγουν υποψήφιοι.

 Στο δεύτερο αγώνα ασυλίας οι μάχες στον στίβο είναι έντονες και η κάθε αναμέτρηση μετράει. Εντάσεις, νεύρα και πείσμα για τη νίκη κυριαρχούν και οι παίκτες τα δίνουν όλα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Αμέσως μετά ακολουθεί άλλος ένας αγώνας με παρουσιαστή τον Acun Ilicali. Οι Έλληνες παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί με αυτούς του τουρκικού Survivor.

Στο Συμβούλιο του Νησιού μετά την ψηφοφορία της χαμένης ομάδας η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκαλεί ερωτηματικά στους παίκτες. Τι περιμένει τις δυο ομάδες στον αγώνα επάθλου που ακολουθεί;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και τα οποία σας μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, μετά τη νίκη τους στον αγώνα επάθλου και τον πρώτο αγώνα ασυλίας, οι Μπλε συνεχίζουν το θετικό τους σερί για τρίτη συνεχή ημέρα.

Συνεπώς, η ομάδα του Σάκη Κατσούλη οδηγείται ξανά στην κάλπη. Αυτή τη φορά η ετυμηγορία των Κόκκινων βγάζει τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που αναδείχθηκε από τη χθεσινή ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight