Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αποχαιρετά τον Παράδεισο αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της

Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αποχαιρε...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθούν από την Τρίτη 30 Μαϊου έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στις 20:00.

Ο Πασχάλης παρά το πρόβλημα που του δημιούργησε με την Τζένη η κουβέντα που είχε με τη Δάφνη, συνεχίζει να προσπαθεί να αναπτύξει μία φιλική σχέση μαζί της…

Παράδεισος των κυριών: Τρίτη 30 Μαΐου, Επεισόδιο 147
Η Όλγα εξομολογείται στην Σύρμω πως πέρασε το βράδυ της με τον Σωτήρη, όμως η αντίδρασή της θα την βάλει σε σκέψεις… Ο Αποστόλης προσπαθώντας να βρει τρόπο να επιστρέψει την περιουσία που έκλεψε απ’ την Όλγα, πέφτει σε αδιέξοδο.

Ο Πασχάλης παρά το πρόβλημα που του δημιούργησε με την Τζένη η κουβέντα που είχε με τη Δάφνη, συνεχίζει να προσπαθεί να αναπτύξει μία φιλική σχέση μαζί της… Η Μιράντα δέχεται ένα τηλεφώνημα στον Παράδεισο που την αναγκάζει να πει ψέματα στο Ντίνο.

Η Ζαχαρούλα παρά τις αντιρρήσεις όλων συνεχίζει να προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο με τον Βύρωνα, χωρίς να αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης… Η Αμαλία αποχαιρετά τον Παράδεισο με βαριά καρδιά, αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της…

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 31 Μαΐου, Επεισόδιο 148
Η Βικτώρια παραδέχεται στον Χριστόφορο ότι του έβαλε ένα ηρεμιστικό στο ποτό του για να τον βοηθήσει να χαλαρώσει κι ο Χριστόφορος κάνει άλλη μια προσπάθεια να της βάλει ξεκάθαρα όρια.

Η Όλγα προβληματίζεται που ο δικηγόρος του Αποστόλη, ζητάει τα στοιχεία της αδελφής και προσπαθεί να μάθει τον λόγο. Ο Ντίνος ζητά πίστωση χρόνου από τον Πάρη, ο οποίος δεν του τη δίνει εξαιτίας της νέας του επένδυσης.

Ο Ντίνος αποφασίζει να μην πληρώσει το προσωπικό και να καθυστερήσει τις δόσεις του δανείου, κάτι που φέρνει ρήξη στη σχέση του με την Μιράντα.

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 1η Ιουνίου, επεισόδιο 149
Η Ζαχαρούλα κάνει τα αδύνατα δυνατά για αποφύγει την εκδρομή στο χωριό της, όμως η Σύρμω δεν φαίνεται να πείθεται… Η Όλγα πιέζει τον Αποστόλη να μάθει τι έχει κάνει με την περιουσία της και τον λόγο που ο δικηγόρος του ζητάει να μάθει το τηλέφωνο της αδερφής της.

Η άρνηση του Πάρη να δώσει παράταση στην αποπληρωμή του χρέους του από τον Παπακώστα δημιουργεί νέα ένταση ανάμεσα στην Μιράντα και στον Ντίνο. Η Μιράντα μη μπορώντας να δεχτεί ότι εκείνη θα παντρευτεί και οι υπάλληλοι θα μείνουν απλήρωτοι, δίνει τελεσίγραφο στον Ντίνο να διαλέξει ανάμεσα στην παραγγελία και σε κείνη…

Ο Ντίνος πάνω στην απελπισία του ξεσπάει πάνω στον Πάρη θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλα τα άσχημα που του συμβαίνουν…

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 2 Ιουνίου, Επεισόδιο 150
Ο Πασχάλης δέχεται μια περίεργη πρόταση από την Δάφνη. Η Αμαλία αποκαλύπτει τις προθέσεις της στη Μιράντα και την αιφνιδιάζει.

Ο Ντίνος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αμαλία ενώ εκείνη τον διεκδικεί για ακόμα μια φορά, ενώ η ώρα που θα συλληφθεί η Βικτώρια για τα εγκλήματά της φαίνεται ότι πλησιάζει επικίνδυνα.

Ο Άγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη. Η Μιράντα θα συγχωρέσει τον Ντίνο ή μήπως θα τον εξοργίσει και θα τον πληγώσει ανεπανόρθωτα;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight